Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyen volt a legnagyobb korkülönbség akivel szexuális kapcsolatot létsittél?
Figyelt kérdés
Hány éve voltál akkor Te, és mennyi volt a partnered?2022. okt. 1. 06:52
11/26 anonim válasza:
32 én, 16 a lány. Ilyesmi tobb is volt.
12/26 anonim válasza:
16 évesen egy 25 éves nővel jöttem össze, felfelé ez volt a legnagyobb korkülönbség.
48 évesen pedig egy 22 éves lánnyal.
Most egy 32 éves nővel élek együtt, akit el is vettem.
F52
13/26 anonim válasza:
35 év volt a legnagyobb korkülönbség.
N
14/26 anonim válasza:
32-33 év.
Először a lány 18,én 51.
Másik kapcsolatomban ő 20,én 53.
15/26 anonim válasza:
9 év.
Én 21 voltam, a férfi 30, viszont nem csak szex volt, hanem együtt voltunk.
16/26 anonim válasza:
9es,11es,14es! Ti mit éreztek de komolyan? Ennyire betegek vagytok??
17/26 anonim válasza:
A lány 22 múlt akkor én pedig 46 voltam. 2 évig tartott és fantasztikus volt! A mai napig beszélünk.
54Ffi
19/26 anonim válasza:
27 én, a lány 15. Simán azt hittem, hogy legalább 19, utólag árulta el. Isteni volt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!