Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy korkülönbséges kapcsolato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbséges kapcsolatokban (pl 20/L - 40/F) mennyire gyakori, hogy a férfi túlzottan féltékeny?

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori. De idővel jobb lesz, ha megtanul bízni a lányban.
2021. okt. 26. 14:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Komplexusból adódik?
2021. okt. 26. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Félnek, hogy lecseréled egy fiatalabbra.
2021. okt. 26. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Talán nem is féltékeny a férfi.

Talán igen nagyon jó a az ágyban és a nő nem is akar mást.

Talán jól megértik egymást.

Érdekes kérdés.

Férfi vagyok.

2021. okt. 26. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem korfüggő. Van aki 20 évesen is betegesen féltékeny, más meg van annyira érett fejben, van annyi önbizalma hogy tudja mennyit ér és nem áll neki ellenőrizgetni senkit mert tudja annyit nyújt (ÉS törekszik is folyamatosan rá!) hogy annál többet más sose fog.
2021. okt. 26. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt 38 éves 22 éves létemre, szerintem túlzott féltékenység volt, valószínűleg azért mert félt, hogy lecserélem. Nem ezért lett vége.
2021. okt. 26. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:

# 6

Mínt heteró férfi aki szereti a szexet.

Nem kellene olyan nő aki csak 3 havonta 1 x szexel.

Édes - mindegy, hogy fiatalabb korosztály vagy pedig idősebb a nő én tőlem, 5 - 10 - 15 évvel.

Csak igen nagyon jó legyen a az ágyban.

Ja és ne feküdjön mint a fa.

2021. okt. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!