Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy még nem szoptak le?
Figyu, alapjáraton nem érdemes ez alapján élni, hogy mi ciki és mi nem. Ne akarj a társadalom elvárásainak megfelelni, ne legyen ez szempont.
Másfelől nem jó ezt olvasni, hogy vágynál az orálra, de a barátnőd nem szeretné megadni neked. Beszélgettetek erről mélyebben? Ténylegesen kifejezted neki hogy jólesne neked az ilyen jellegű kényeztetés? Megkérdezted hogy miért nem szeretné, miért viszolyog tőle? (Lehet, hogy traumája vagy valami félelme van, amit odafigyeléssel és szeretettel simán fel lehetne oldani)
Az előző válaszolókra ne hallgass, akik azt javasolták hogy te se nyald ki akkor, és hasonló remek dolgok. Ne játszmázz a kapcsolaton belül semmiképp, ne legyenek ilyen kicsinyes bosszú dolgok.
Ugyanakkor ha az lenne az eredmény, hogy megoldhatatlan, és egyszerűen nem lesz hajlandó orálozni, akkor próbáljatok valamilyen kompromisszumot kötni. Vagy akkor szakítsatok, ha nem passzoltok. De játszmázás, bosszúállás stb ne legyen.
19.
"A szexbe nem szabad elvárásokkal belemenni,..."
Szerintem kellenek az elvárások, különben kihasználhatnak. Ez nőkre különösen igaz, de férfiakra is. Az egyik legfőbb elvárás a kölcsönös örömszerzés. Az az ideális, ha találkoznak az igények. Ha mégse, akkor bizonyos fokig kompromisszum-képesnek kell lenni. Ha egy fokon túlmegy ez, akkor az egyik fél kielégítetlen marad.
Nekem nem az élvezetek csúcsa az orál, mint már fentebb írtam. De ha valaki ezen kattog, ez teszi kielégülté, akkor ne ilyen lánnyal kezdjen, mint a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!