Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Meddig bírtátok amikor először szoptak le titeket?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 14:16
2/20 anonim válasza:
Olyan rég volt már hogy nem is emlékszem 🤷♂️ 48F
3/20 anonim válasza:
Az ajkait arcát tette hozzá...elmentem, és elszegyeltem magam mert rettentő sok jött, szokatlanul sok. Így nem is maradt meg kellemes érzésnek. Kb 6mp ha volt.
5/20 anonim válasza:
Első alkalommal 15 évesen, kb. 1 percig. :)
6/20 anonim válasza:
Én nem mentem el az első pár alkalommal... szex közben sem, túlságosan ráparáztam
7/20 anonim válasza:
Én bármeddig bírom, mert úgy nem tudok elmenni. Max 5-10 percig érdekes ez nekem.
9/20 anonim válasza:
Eddig sajnos még nem volt olyan partnerem aki olyan ügyesen csinálta volna hogy el is menjek tőle. 5-10 perc után szoktam szólni hogy oké, akkor most csere és akkor én nyalok.
30F
10/20 anonim válasza:
Az első alkalommal nagyon izgultam, így se szexnél, sem szopásnál nem mentem el, következő alkalomnál kb 10-15 perc szopás után mentem el.
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!