Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A többi lány is így van az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többi lány is így van az anál szexel?

Figyelt kérdés
Én lányként szeretem az anált, de csak akkor ha én irányíthatok. Miközben punciba úgy szeretem, ha gyorsan is nagyokat löknek közben popsiba csak lovaglópózban szeretem is akkor is csak úgy ha lassan csináljuk.

2022. szept. 29. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mehet keményen is, én szeretek az anált minden pózban, minden ütemben
2022. okt. 14. 18:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Férfival csak 2alkalommal csináltam mindkettő aktus kutyapózban volt, olyan közepes ütemmel. Magamnak dildóval úgy szoktam, hogy az elején lassan játszadozok meg előtte plugot teszek fel, és különböző méretű dildókkal vagy az ujjaimmal haladok egyre nagyobb méretre, hogy megfelelően kitáguljak. Ha ez megvolt utána már sokkal durvábban csinálom. Egy férival mondjuk nem tudom, hogy mennyire tetszene ha durvul.
2022. okt. 15. 19:49
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Én hetero pasi vagyok de egyszer voltam kíváncsiságból egy megtévesztően nőies hivatásos transzival. Annyira jól csinálta hogy el sem hiszem. Kézzel is megrántott miközben kutyában dugott. Volt hogy nagyon durván, de pont a legjobbkor amikor elélveztem. Hatalmas élmény volt! Lovaglóban nem mertem mert valahogy nem akartam látni az arcát.
2022. okt. 18. 00:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha már hosszabb ideje csinálod, szeretni fogod kemenyebben is. Ennyi. 18L
2022. okt. 19. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!