Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kellemetlen olyan munkahelyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlen olyan munkahelyre menni ahol dolgozik egy fiú akivel többször lefeküdtem de már nem beszélünk?

Figyelt kérdés
Munkahelyet váltok és nemrég tudtam meg hogy ő is ott dolgozik.

2022. szept. 29. 00:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt csak te tudod megítélni, hogy kellemetlen-e.
2022. szept. 29. 00:36
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Majd lefekszel vele újra
2022. szept. 29. 00:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Az hagyján.

Nekem egyetemen lett diákom egy lány akivel kb másfél évvel korábban nyomtunk egy elég intenzív menetet.

Neked kell eldöntened számodra kellemetlen-e, mások számára ez nem ügy.

2022. szept. 29. 00:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Az lesz, amikor elmondja mindenkinek.
2022. szept. 29. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi mondjuk meg?
2022. szept. 29. 00:57
 6/10 StevenUp ***** válasza:

Ezt neked kell tudni. Van olyan exem akit nem érdekelte hogy olyan Munkahelyre megy ahol a párral előttem lévő csávója technikailag megerőszakolta a fenekét...

A pénz nagy úr 🤷‍♂️

2022. szept. 29. 05:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki tudja ezt felnőttként kezelni... és van, aki nem. Nincs univerzális recept. Amúgy neked is tudni kell jól lereagálni, ha cukkolnak ezzel, nyugodtan feleselj vissza :)
2022. szept. 29. 06:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Biztosra tudom hogy nem fogja elmondani senkinek sem,mivel alapján véve egy jóindulatú fiú. Viszont én egy időben szerettem őt és ezért érezném kellemetlennek. Illetve én lányok vagyok mert jött egy olyan privát üzenetem hogy melegek vagyunk e.
2022. szept. 29. 06:57
 9/10 A kérdező kommentje:
*lány vagyok. Korán van még.
2022. szept. 29. 06:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát kérdés az is, hogy mennyit fogtok együtt dolgozni, illetve hogy maradtak-e még érzéseid iránta. Mert ha nemigen dolgoztok együtt, és érzéseid sincsenek már, az sima ügy. Ha sokat lesztek együtt, és az érzések sem múltak el teljesen, az más...
2022. szept. 29. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!