Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt meg el néznétek vagy ennek válás lenne a vége?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy ha a párod mondjuk lábfétises lenne es te ezt nem hagyod,hogy kielje rajtad (mivel itt a sok nő elítéli) ezért a barátod más nőnél kapná meg. viszont csak kényeztetné a no lábát kedvére és közben kiverne magának.ezert már kidobnatok vagy belefér mivel ti ezt nem adjátok meg neki?2022. szept. 27. 04:25
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves 9es.keves olyan dolog van amit nem tennék meg azért,hogy boldoggá tegyem.ez speciel az ,amit írtál.legalabb is ugy gondolom mivel nem próbáltam.es igen ha csupán csak azt tenne meg hagyná masnak akkor egészségére.viszont amit meg kap tőlem azt ne kérje mástól.
2022. szept. 28. 01:34
12/13 hun_74 válasza:
A #8-as, a feljentgető házmesterek utódja.
13/13 anonim válasza:
Nem. 8 as egy barom. Fogalma sincs mi is az a "fétis". Azt hiszi ez egy hóbort, divat. Nem az. És mi sem vagyunk rosszabbak másoknál csak gazdagabb a fantáziavilágunk.
Sokat szenvedtem emiatt, magamat sem fogadtam el. Van aki szerencsés és talál olyan párt aki nyitott és beépül a szexualításba. A lényeg az, hogy mindkettőjüknek jó és kielégítő legyen. Jó ha már az elején tisztázzátok a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!