Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan barátnőtök aki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan barátnőtök aki az ágyban szex közben csak feküdt mint egy darab fa, ha igen hogy kezeltétek a szitut?

Figyelt kérdés
nekem ő az első ilyen, és nagyon lehangoló és kellemetlen hogy teljesen passzívan viselkedik, se sóhaj, se nyögés, de velem sem csinál semmit ha értitek. ha megkérdezem, hogy mi a baj, mi nem jó, mit csináljak máshogy annyit felel, hogy de jó, csak ő ilyen.
2022. szept. 25. 19:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

"A szendék, akik a templomi kórusban dalolnak, azok meg mint a vadmacska :)"

szerintem nem voltál még lelkiismeretes hívő lánnyal. annyi szexuális gátlása volt, pszichológus diploma is kevés lett volna megoldani

2022. szept. 25. 22:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, egyszerűen mondtam neki, hogy örülnék, ha ő is jobban részt venne az aktusban, rámozogna, helyezkedne, időnként oda irányítaná a kezem ahol neki jó, stb. - mert elhiszem, hogy ő így is élvezi, kívülről nézve viszont olyan, mintha csak úgy elviselné az egészet.
2022. szept. 25. 22:19
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
és megtisztelt annyira, hogy a továbbiakban odafigyelt, hogy ne legyen olyan passzív. probléma szerencsésen megoldva.
2022. szept. 25. 22:20
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

hűha! ezek olyan bevett viselkedési formák, amiktől talán a szemérmesség miatt, nehezen tud szabadulni. volt egy csajom, Anita, ő egy olyan faszival volt évekig, aki semmi előjáték nélkül durván alávágott, majdnem felnyársalva őt. ettől lett volna kedve szexuálisan felszabadultnak lenni?

tanulunk egymástól figyelünk egymásra, ezt kezdheted némi játékkal is, hogy a szerepvállalása természetes legyen. érted mire gondolok? tapizások, közös zuhany, bármi olyan ahol adsz-kapsz helyzet alakul ki. törekedj a természetességre, ne erőltess semmit. adj időt!

2022. szept. 25. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Partnerből belefutottam már több fadarabba (főleg a "pályafutásom" elején, utána már azért ráérzel), de barátnői "szintig" egyikkel sem jutottunk el többek között azért mert túl nagy volt köztünk a szexualitásban a szakadék.
2022. szept. 25. 23:06
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
Volt. Több is. Nekem nagyon bejönnek az ilyenek mert teljesen a pillanatnyi hangulatom szerint tudok "probálkozni", ami legtöbbször gyors közös elélvezéshez vezet. (Ezért meg nagyon hálásak szoktak kenni amikor ölükbe hull az áldás:-)
2022. szept. 25. 23:40
 17/18 anonim ***** válasza:
97%

Volt ilyen, nekem nincs vele bajom. Lehet, hogy nem annyira aktívak, vagy proaktívak, viszont bármit hagytak. Mindegy milyen pózban, hogy sokáig tartott vagy csak egy gyors "ürítés", az és úgy volt ahogy akartam, ők meg szimplán hagyták.

Nyilván nem azt mondom, hogy ez a jó, de - számomra - így is tudott élvezetes lenni.

2022. szept. 26. 09:08
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy nem akarja a dolgot, csak nem mer szólni mert rossz tapasztalatai vannak. Talán az előző kapcsolatában ha nemet mondott a párja agresszív lett, és azt szokta meg, hogy inkább engedi a dolgot. Beszélj vele ezekről a dolgokról, talán érdemes szakemberhez fordulni.
2022. szept. 30. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!