Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit reagálnátok ha felizgat egy nő, majd a szex elkezdése után azt mondja, mégse akarja?
Nekem volt is ilyen egyszer. Elfogadtam és kész. Ráadásul mivel egy vidéki wellnessben voltunk, egy szobában aludtunk utána (külön ágyon), és egy jó hosszú hazaút várt ránk. Szar volt.
Párkapcsolatban rosszabbul esne, mármint a mellébeszélés. Ott valószínűleg egy őszinte magyarázatot várnék.
"Amikor elkezdődik és benne vagytok, nem tűnik normálisnak leállítani a férfit hacsak valami nem jön közbe."
Már hogy ne lenne normális??? Ha nekem pl valami fájdalmat okoz, azonnal leállítom. Nem vagyok én mazochista. Bizony ha szólok, akkor le is kell álljon azonnal. De nyugodjál meg ez fordítva is így van. Nálunk elég gyakran megesik hogy bizonyos pózban begörcsöl a párom combja, főleg lovaglóban, ahogy mozog ő is alulról. Azonnal megállok, sőt van hogy le is kell szálljak, na bumm. Emberek vagyunk, jó esetben nem leállíthatatlan pszichopaták. Nem kell ahhoz "közbe jönnie" valaminek hogy abba lehessen hagyni egy megkezdetz aktust. Kellemetlen valóban, de azért eret nem kell vágni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!