Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit? Ennek mi ertelme? L
Figyelt kérdés
Valaki folyamatosan bokolgatott nekem, flortolgetett. Aztan mikor mar hajlottam volna, hogy legyen valami, es ezt mondtam is, akkor teljesen szinte leallt ezzel. Pedig elotte nem birta megallni, hogy ne mondogassa a dumait, kb levegonek nezett.
Aztan eltelt par het, es ujra kezdte onnan, ahonnan abbahagyta. Ez mi?
2022. szept. 25. 00:13
1/6 anonim válasza:
Tobb mint valószínű, hogy szexet akar csak
3/6 anonim válasza:
Játszadozik. Jót tesz az egojának, hogy téged zavarba hoz, megmozgatja a fantáziádat. Meg is történt. Én már reg keresztülnéznék rajta. Legyen tartásod, ne hagy alázni magad az ilyen szituációkkal.
4/6 A kérdező kommentje:
Ugye irtam, hogy amikor mondtam neki, hogy benne lenne, akkor is o dobta fel a labdat, en csak "leokéztam" ugymond. Es megis behatralt, gondoltam akkor biztos csak flort volt neki, nem gondolta komolyan.
De akkor most miert kezdi ujbol tobb het szinte levegonek nezes utan?
2022. szept. 25. 00:19
5/6 anonim válasza:
Több eset lehetséges, szimplán csak az egóját akarta növelni, de az is hogy a szája nagy, de tele van gátlással (ismered a mondást a kutya, az ugatás és a harapás összefüggéséről). Nincs értelme túl sokat filóznod rajta ha nem akarod játszani a pszichomókust. Semmi garancia nincs hogy nem ültet fel megint. Offold a fickót és inkább azokra figyelj akik nem csak beszélnek hanem cselekednek is.
6/6 anonim válasza:
Utólag jött rá, hogy egy ziccer voltál, amit kihagyott. Most javítani akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!