Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartnerem napok óta hanyagol szexuális értelmében, a társaságomat azonban ugyanúgy keresi, beszélgetünk stb. Barátság extrákkal a kapcsolat. Kérdésemre azt mondja, hogy sok a stressz, nem igényli most. Mit tehetek, nekem nagyon hiányzik?
20-as vagyok. Arra nem gondoltál, hogy esetleg neki is az a célja hogy elmélyítsétek a dolgot? :))
A szexpartnerek akkor is szoktak csak beszélgetni, összebújni, stb mikor komolyabbat akarnak és próbálják “elnyerni” a szexpartner szívét! :)
(Napipozitívgondolat) 😁
21, biztos vagyok, hogy nem célja, egyikünk sem független, gyakorlatilag lehetetlen küldetés erről a szintről tovább lépni. Akkor is, ha ez nagyon fáj…:( sajnos az is tény, hogy én vagyok az, aki jobban ragaszkodik valószínűleg. Egyszer voltam életemben ilyen szituban, akkor megfogadtam, hogy soha többé…. Sajnos most elsodortak az érzelmek, a vágy, itt a szívás helyette…
Ez az, amikor barátságnak indul valami és több lesz belőle…
Ahhoz mindkettőnknek iszonyú nagyot kéne borítani, hogy együtt lehessünk. És neki nagyon nem éri meg….:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!