Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szexuálisan tapasztalt emberként elvenni egy nő szüzességét?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, elég nagy tapasztalattal szexuális téren. Összejöttem egy 27 éves lánnyal, kezd komolyra fordulni a dolog. Tegnap kiderült róla (nem gondoltam volna, mert semmi nem utalt rá), hogy még szűz. Mit gondoltok, milyen érzés lesz elvenni a szüzességét ennyi idősen? Illetve van egy kis félelmem, hogy tud e a szex igazán jó lenni egy olyan nővel, aki eddig várt. (Jó pár lánnyal volt már dolgom, de szűzzel soha)

2022. szept. 23. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%

Sajnos nem tudom, mert még sohasem volt részem szüzesség elvételben. :(

Pedig mindig is ez volt a legnagyobb vágyam, de valahogy sohasem sikerült szűz lányokat/nőket kifognom eddig! :(

2022. szept. 23. 15:30
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

"Sokszor mondta, hogy még soha senki nem szopta úgy le, ahogy én, illetve, hogy az előző barátnőjével mennyivel rosszabb volt a szex (farönk effektus)."

Bocs, hogy itt kell megtudnod, de mindenkinek ezt mondjuk. Egyszerű pszichológia. Önbizalmat ad és motivál, hogy minél többet nyújts.

2022. szept. 23. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:
41%
#12, ez volt az, amit objektívan le tudtam írni, nem fényezve önmagamat, de bátorítva a kérdezőt arra, hogy ne féljen ettől. Ha akarta, el tudtam nyújtani az orgazmusát, éreztem mindig, hogy gyorsabban, lassabban szeretné, tudtam mikor kell a golyókhoz érni és milyen erősséggel, tudtam, mikor van közel, mikor fog elmenni, stb... olyan dolgokat, amiket idővel a legtöbben megtanulnak, én meg csak azért tudtam, mert figyeltem a partneremre és mert kommunikáltunk. Egyszerűen ha egy nő szeret szexelni, akkor általában jó lesz benne (ha megfelelő partnerre talál, akivel az igények egyeznek), mert mozog ő is, felveszi a ritmust, tudja mikor kell irányítani, mikor kell átadni, nyögésekből tudja, mi igazán jó a másiknak, stb. Nem azért gondoltam, hogy jó vagyok, mert azt mondta. Csak az volt az a válasz, amit nem éreztem nagyképűnek.
2022. szept. 23. 16:50
 14/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, én is viszonylag sok nővel voltam de szűzzel soha.

Nem is nagyon ismerek szüzeket. Valószínű béna lesz először, szóval tanítsd meg türelmesen mindenre mit hogy kell meg azért nem árt megkérdezni tőle is mire vágyik. Jobb ötlet nincs.

2022. szept. 24. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!