Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen már csak egy prosti fogja elvenni a szüzességem?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 16:55
2/9 anonim válasza:
Hát ha a tudományod abból áll csak hogy nyafogsz és önsajnáltatod magad akkor igen. Emeld fel a telefont és menj k.rvázni ha ennyire erre vágysz, legalább ehhez meglenne a bátorságod... de a kérdésed alapján úgy tűnik még ehhez sincs.
3/9 anonim válasza:
Az ilyen mint a kérdező ha elmegy egy prostihoz akkor másnap várhatóan ilyen kérdéseket ír ki.
Nem állt fel. vagy 10 másodperc alatt elmentem.
Ekkor a lúzer vagyok ?
Illetve milyen szerencsétlen ember vagyok hogy nekem egy prosti vette el.
4/9 anonim válasza:
HA itt picsogsz akkor még az se jön össze.
5/9 anonim válasza:
Jól teszi ha nem megy, a legtöbb átverés. Nem úgy néznek ki a nők mint a képen közel sem, vagy nem is az a nő. Elég sokat olvastam már erről. Ha meg valami nem tetszik elver a kan cigány. Mert magyar nők közül nagyon kevés vetemedik ilyen alja tevékenységre. Szóval sajnos nagy valószínűséggel semmi jó nem történne vele. Ha mégis az a nő lenne aki a képen van akkor még még ő akar parancsolgatni. Sehogy se éri meg. Bár lehetne még rosszabb is. Mondjuk csapda ember rablàshoz, mondjuk arra tényleg kisebb az esély.
6/9 anonim válasza:
Ha itt hisztizel, akkor még az se fogja.
7/9 anonim válasza:
Ha úgy működne a dolog ahogy #5 leírja - mert olvasott róla - akkor már régen éhen haltak volna a prostik.
8/9 anonim válasza:
7. Hát mindig van balek aki csak úgy oda megy. Meg nem azt mondom hogy mind átverős kivétel nélkül de a nagy része biztos hogy igen. Ha jobban bele gondolsz általában nem okos lányból lesz a prosti. Nagyon kell vigyázni sok ember véleményét el lehet olvasni neten meg sztorikat.
9/9 anonim válasza:
Én 25 évesen mentem el prostihoz beavatni magam végleg. Mert az az igazság, hogy telnek az évek, az ember ugyebár próbálkozik és a sok elutasítástól csak egyre frusztráltabb lesz itt az évek alatt, így marhára nem tesz jót az egészségnek sem. Meg mégsem vagyunk szerzetesek nemdebár? Amúgy is olvasni itt épp eleget akik még 30-on túl is szüzek, ott már gikszer van rendesen. Jóképű vagyok, mégis sz*rnak rám a lányok azt veszem észre, már csak azért is mert régi módi nevelést kaptam és túl normálisan bánok a lányokkal és amikor randijaim voltak meg próbáltam barátságokat átformálni kapcsolatra mindig csak a pofonokat kaptam, szóval le*szarom már az egészet. Nem tehetek róla, hogy nem vagyok egy csicska páva g*ci meg egy milliomos BMW-s paraszt, mert manapság ez kell a nők nagy részének, tisztelet a kivételnek persze. Meg amúgy is miután elmentem a fizetős csajhoz, marhára jobb lett az egész életkedvem is, mintha megújultam volna, persze ennek van árny oldala, hogy rá is lehet szokni, de csak ésszel :D Lényeg, annyi hogy kérdező neked kell dönteni itt is, hogy még próbálkozol vagy belecsapsz a lecsóba. Ha viszont mégis ráveszed magad, szigorúan olyanhoz szabad csak menni akinek pozitív értékelései vannak, illetve egy jó 30-as meg 40-est mondogatnak mindig kezdésnek, habár én egy 24 éves csajjal estem túl rajta, mert mégse akartam egyből egy anyám korabeli nőt. De aztán, ha meg is tetted a csajozást sem feladni! Illetve a leendő barátnőnek meg feleségnek, erről meg egy szót sem! Ez amolyan sírig tartó titok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!