Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szexuálisan tapasztalt emberként elvenni egy nő szüzességét?
Sokat fog félni, bénáskodni, de mivel már azért meglehetősen öreg eg, szűzhöz kepest, be fogsz férni rendesen.
Ha 16 lenne, éreznéd a testi különbséget, így csak a viselkedés lesz más. Én soha sem szerettem a szüzeket, vagy kevés tapasztalatúakat. Taníthatod meg pózban maradni, lovagolni, szopni...
Aztán amire kb jó lesz el telt 2 év.
Érdekelt régen, de már a gyaszt se. Csak bolondokat meg szuzeket. Hát nem lefogaz mindegyik, nem tudnak semmit. Inkább egy tapasztalt pacek kis nőt dugok, aki úgy lemelytorkoz elmegyek fel. Perc se
24f
Testépítő bajnok
Nem éreztem sokkal másabbnak, csak több szeretetet próbáltam neki adni ilyenkor, hogy érezze magát biztonságban.
Ez egy elég ösztönös dolog, nem lesz rossz.
És ha 26 évesen veled akarja hogy megtörténjen, akkor valószínüleg fontos vagy neki, ezért odaadóbb lehet mint sokkal tapasztaltabb lányok.
Küldd hozzám, majd én átsegítem a nehéz kezdeteken! ;)
37/F
Nincs 2 egyforma ember.
Ha ennyi idősen veled veszti el, lehet tényleg oda qdóbb lesz, de akkor ne verd át.
Meg lehet tanítani. Kommunikáció az fontos.
Legyél türelmes, biztos gyorsan belejön.
Én pl már első alkalom után teljesen ráéreztem.
Első szopásomnál azt mondták, soha senki nem csinálta ilyen jól.
Aztán az is lehet, h teljesen béna lesz. Viszont egy sokszor dugott nő is lehet, totál béna.
Teljesen emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!