Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen szűznek lenni nagy veszteség?
Aki ennyi idős korában itt tart az nagyon gáz?
Te szomorú lennél ha 25 évesen még szűz lennél?

Én akkor még az voltam. Nem jutott az életembe olyan nő, akivel külsőleg-belsőleg összepasszoltunk volna. Jobban mondva, nem jutott olyan seggét játszó nő, mint a gazdag férfiaknak, akiknek használati utasítás kategóriában mindig jut olyan nő, akivel eltudnak lenni és nincs is hiányuk belőle. Hol a pénz hiánya, hol a kopaszodás, hol a problémás nő, de valami mindig okozta a boldogság hiányát. Dubaiban mozgó rolleren is képesek orális kielégítést kieszközölni a szép nőktöl. Mivel ott van pénz, ott van alkalmazkodó nő és minden , ami szem-szájnak igénye. nem semmi különbség van az emberek, országok, külsőségbeli különbözőségek között.
Itthon már nincs vastag középréteg szerintem. Csak a csórokat meg a pénzeseket látják a nők, amik közül a pénzesek jutnak előtérbe. Nekem évekkel ezelőtt prostihoz kellett mennem, ha nőt akartam. A kutya nem foglalkozott vele, hogy mit akarok, vagy mi a gondom, szexhiányom stb.
Ez már egy ilyen világ. De ismeretségi körömben van hogy 15 évesen gyönyörű lánnyal kefél az ember. valaki felnőtt létére nem kap nőt, vagy éppen még életében nem szexelt egy jót sem.
30 F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!