Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek hamar volt orgazmusotok szex közben, miután elveszítettétek a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és 18 évesen veszítettem el a szüzességemet. Ugyan rendszeresen maszturbáltam már azelőtt is, hogy elkezdtem nemi életet élni, és akkor mindig volt orgazmusom, rendes szex során hónapokig nem volt orgazmusom. Tulajdonképpen időbe telt, míg a testem megtanulta, hogyan legyen orgazmusom aktus közben. Ezzel más is így volt, vagy a többségnek már azonnal volt orgazmusa pasival is?2016. aug. 21. 17:07
1/5 anonim válasza:
Sosem volt még, se pasival, se maszturbálás közben. Egyébként 17 évesen vesztettem el.
19/L
3/5 anonim válasza:
16 évesen veszítettem el...orgazmusom 19 évesen volt egyetlen pasival aki azóta a férjem. Szerintem nagyon jól kell ismerni a másikat,hogy ki mit szeret,hogyan szereti,és fontos hogy mindent meg tudj beszélni a partnereddel.
A férjem előtt volt néhány pasim...de velük nem jött össze a dolog.
4/5 Deflohelp válasza:
Barátnőmnek a második (több menetes) alkalom végén sikerült a csúcsra jutnia (ekkor ő volt felül).
5/5 anonim válasza:
Nekem akkor amikor a szüzességem vesztettem el. Utána nyomtunk még 1 menetet s akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!