Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti megbántátok azt a döntést,...

Ti megbántátok azt a döntést, akivel elveszítettétek a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Mármint magát a partnert... hogy nem-e lett volna jobb várni egy másik személyre.

2013. máj. 1. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:

nem, mert én eleve vártam a jobb személyre. Ezért csak 20 évesen jött össze a nagy szerelem. Addig egy pasi sem tudott megfogni, sem a külsejével, sem a személyiségével.

És igazából életem szerelme mellett is elmentem volna minden további nélkül, ha nem ismerem meg közelebbről és szeretek bele menthetetlenül.

Szóval én nem bánok semmit. Nagyon szép kapcsolatom és nagyon álomszerű. Minden úgy történt velem mint egy tündérmesébe.

23/L

2013. máj. 1. 10:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele,nem kerestem azt hogy valakivel lefeküdjek hanem inkább vártam a szerelemre,ezért sem értem azokat akik itt keresnek partnert ahhoz hogy elveszítsék.

19L

2013. máj. 1. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
nem bántam meg, de sajnos vége lett :(
2013. máj. 1. 12:16
 4/6 anonim válasza:

Igen, megbántam, mert szakítás után derült ki hogy egy csomó dologban hazudott, és igazából nem is szeretett.

18/l

2013. máj. 1. 17:09
 5/6 anonim válasza:
Nem bántam meg mert szerettem, de mikor szakitottunk kiderült, hogy ö nem szeretett és csak egy ujabb csaj voltam akit egy darabig hülyitett majd eldobott
2013. máj. 1. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem bántam meg :-)

Bár nem voltunk együtt, szóval nem is maradt rossz emlék :-)

2013. máj. 2. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!