Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy veszteség az ha tiniként nem voltam szerelmes meg nem szexeltem?
Mindig úgy érzem hogy a lányok nem nekem valóak, én kevés vagyok hozzájuk. Fiatal koromban is ezt éreztem pedig milyen jó lett volna egy lány. Bánom hogy nekem eddig egy lány sem volt az életemben. Ha tiniként lett volna biztos másabb lennék a nőknél. Több önbizalmam lenne.
Visszahúzódó vagyok meg voltam is mindig.
Nem, sőt. Sokan túl korán kezdik és hozzászoknak, hogy mindig van valaki mellettük, aki szereti őket. Megszokják, hogy ez normális helyzet. Ugyanakkor nem tanulják meg magukat szeretni, amiből később sok probléma keletkezik.
Viszont, most, hogy már nem vagy tini, ideje lépni. Emberek közé kell járnod, haverkodni, barátkozni. Megtanulni társalogni, szocializálódni. A visszahúzódó énedet így tudod csak levetkőzni és ugyanakkor ez egyenes út a párkapcsolathoz is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!