Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi erényövet (farokketrec) mennyire nehéz leszedni úgy ha nincs nálam a kulcs?
Rendeltünk a barátnőmmel a neten egyet, Kínából egy olcsó fajtát. Műanyag és ilyen pici zár van benne, nem lakat. Még nem érkezett meg, de ma erről beszéltünk, hogy mennyire nehéz lehet ezt leszedni? Barátnőm úgy képzeli h nagyon nehéz, én meg úgy h nagyon könnyű.
Illetve, anélkül h széttörném v ilyesmi, mennyire könnyű leszedni? Vannak rá módszerek? A fém változat is érdekelne.
Nem mintha félnék h nem veszi majd le rólam, csak hát, na...
Főleg akinek van rá tapasztalat. Van aki hord és már kiszabadult belőle valahogy?
Tudnál róla képet linkelni ide, hogy mit vettél? Mert szerintem főleg ettől függ.
Nekem műanyag van, ha van rajta lakat csak letörni lehetne. Ugyanakkor maga a műanyag nem túl acélos, mert volt már olyan hogy normál használattól eltört a gyűrű része.
Függ a ketrec típusától is
Pl egy műanyagot nem nehéz szétszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!