Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik férfi erényövet hordanak, nektek ilyen hőségben nem fülled nagyon be? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
estére már elég jellegzetes szaga van, hiába veszem le mindennap mosakodáshoz. plusz mivel nagyon beleizzad a bőröm könnyebben kipirosodik, kellemetlen érzés.2021. jún. 21. 21:24
1/4 anonim válasza:
Nem szabad egy hétig levenni és akkor beindul az öntisztulás.
3/4 anonim válasza:
Babahintőpor, de nem arra van feltalálva hogy egész nap rajtad legyen. Kb. egy (esetleg több órás) BDSM szeánszra van méretezve, nem egész napra amikor közben ugyebár kimész a mosdóba is közben avagy te szereted össze-vissza huggyozni a budit meg a lábad szárát?
4/4 anonim válasza:
De, nekem a hidegben is befulledt sajnos, mert izzados vagyok, ezért váltottam a zárt műanyag tipusrol a nyitott ketreces fajtara, így legalább a szellőzés meg van oldva és nem lesz gusztustalan fél napon belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!