Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennek még itt a privát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennek még itt a privát beszélgetések?

Figyelt kérdés

2022. szept. 21. 12:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Jobb ha bele se kezdeni mert az új divat. Hogy egy vagy max 10 levélváltás aztán úgy eltűnik ami egy rém suttyó dolog. Normális beszélgetésekről van szó. Tehát nem a megbsznlk, ekkora a frkm, és hasonlók.

Van hogy ráír az emberre, aztán soha többet. Ennek mi értelme?

2022. szept. 21. 12:54
 12/26 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy házas nő velem is akarta megcsalni a férjét, de aztán nem lett belőle semmi, csak pár pucér képet kaptam.
2022. szept. 21. 12:56
 13/26 anonim ***** válasza:
Ahogy azt e gondolod 12 es. Az egy pasi volt,aki erre recskázott és netes képet kaptál. Jól palira vettek .
2022. szept. 21. 13:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nemtől független amit írsz.

Férfiak körében is egyre gyakoribb, hogy ír, aztán szó nélkül kilép a beszélgetésből. Nem is beszélgetésből, de erotikus tartalomból, szexchatból. :D Épp csak mert nem úgy írtál, nem úgy fogalmaztál ahogy neki tetszik :D

Volt, hogy rám ír, két üzenetváltás, másodikban már belekezd egy izgalmas témába, szituba. Felveszem a fonalat, egyből bele megyek a játékba, aztán hopp, annyi volt. Egy óra múlva már egy másik válaszomra privátozik, az előzőre meg azóta is semmi. 😂

2022. szept. 21. 13:10
 15/26 anonim ***** válasza:

13.

Hát, fel is hívott, facebookon is beszéltünk. Nem az napos facebookja van, hanem a férj, az ő facebookja, a rokonoké stb. Persze nem kell elhinni ha nem akarod, de azért latszik a különbség a kamu és az igazi közt.

2022. szept. 21. 13:14
 16/26 anonim ***** válasza:
45%

Aki akar irhat

19f

2022. szept. 21. 13:14
 17/26 anonim ***** válasza:

Írd ki, hogy egy lány vagy, és nem tudsz mit kezdeni a meztelen képeiddel, és meglátod.

Még úgy is jönnek ilyen emberek, ha normális kérdést próbálok feltenni.

2022. szept. 21. 13:29
 18/26 anonim ***** válasza:
Mondhatni igen. (F)
2022. szept. 21. 20:27
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam privátban válaszolni. De ha túl sok vagy ocsmányul ír akkor automatikusan tiltom. Volt olyan akivel nem csak itt beszélgettem. De az nagyon ritka
2022. szept. 21. 21:27
 20/26 anonim ***** válasza:
Ritkán! f.
2023. jan. 12. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!