Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve van barátnőm, szeretem, imádom, de úgy érzem, hogy csajoznék. Elhagyni nem akarom, mit tegyek?
Ha tudnád milyen a legtöbb nő, nem vágynál ennyire rájuk :)
Anno én is így voltam 23 évesen, két éve laktunk együtt a csajommal. Kicsit jobban néztem ki, jó szövegem is volt, lettek is volna ziccerek. Párat be is zsákoltam. De a barátnőmet később elvettem, és amúgy minden kaland abban erősített meg, hogy bazzeg, ennél mennyivel jobbat kapok otthon. Nem is feltétlenül külsőben, inkább emberileg. De nem ismerem a te viszonyodat a barátnőddel, szóval ezt neked kell tudni. A nagy számok alapján a legtöbb 23 éves mással fejezi be az az életét, mint akivel éppen jár. Ebből vond le a megfelelő következtetést.
"De a barátnőmet később elvettem, és amúgy minden kaland abban erősített meg, hogy bazzeg, ennél mennyivel jobbat kapok otthon."
Érdekes lenne tudni, hogy az ő is ugyanezt gondolta-e vajon a félrelépései után.
Ip cím meg tudjuk ki vagy megtudjuk ki a csajod és szólunk neki hogy a palija egy féreg..
Persze Ha csaj csinálná ezt akkor egy utolsó rihe rongy lenne ..
Ha szereted akkor hagyd el és ne alázd meg azzal h megcsalod
Ne haragudj de egy 23 éves férfi nem így gondolkodik.
Tulajdonképpen nem értem egyáltalán miért kerdezoskodsz itt, a válasz, a megoldás nagyon egyszerű.
Szakitasz vele és szabadon, szinglikent azt kursz akit csak akarsz...
Semmifélekeppen ne csald meg, mert ha kiderul, csak fájdalmat okozol neki.
Képzeld el hogy hogyan éreznéd magad fordított helyzetben.
Biztosan neked se esne jól ha a hátad mögött a barátnőd mással szexelne.
Így őszintén szólva csak egymás idejét raboljatok!
Add meg neki a lehetőséget, hogy ismerkedjen olyan férfival, aki tényleg szereti és nem csak mondja, mint te.
Hiszen valljuk be te nem vagy belé szerelmes, mert ha az lennél más nő megcsak eszedbe se jutna!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!