Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve van barátnőm, szeretem, imádom, de úgy érzem, hogy csajoznék. Elhagyni nem akarom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 éve együtt lakunk, úgy érzem megtaláltam a lelki társam. De ugyanakkor azt érzem h csajoznék is. 23F2022. szept. 20. 00:38
1/18 anonim válasza:
Higgadj le! Te nem szereted a lányt! Téged a farkad vezérel, vagy is ösztön lény vagy!
3/18 A kérdező kommentje:
Barátnőm szép es imádom, a lelki társam. De csajoznék is nagyon.
2022. szept. 20. 01:02
5/18 anonim válasza:
Megvan még a tűz? Hogy vonzónak tartod? Szoktatok “randizni” menni? Megfelelő a szexmennyiség?
Mi az amit nem kapsz meg?
6/18 anonim válasza:
Természetes, hogy benned van a vágy, ez egészséges. Az viszont nem fair, ha csajozol is mellete, kivéve ha nyitott kapcsolatban éltek, gondolom nem.
7/18 anonim válasza:
Ugyan ez a szitu velem is
Csak kicsit komolyabban😕
8/18 anonim válasza:
Lelki társad lehet a haverod, a tesód, a gyóntatópapod (kinek-kinek ízlése szerint) akivel megvan az összhang, mégsem vagy rágerjedve egyikre sem. A "lelki társ" hasznos, de önmagában kevés a vágyhoz, az egy teljesen más dolog. Lelki társról beszélsz, de nem arról hogy kívánod, hogy áll a cerkád amint csak a közeledbe ér. Itt kezdődik a bibi.
9/18 anonim válasza:
Nem szereted, társnak jó de kihűlt a vágy felőle. Én is ezen mentem át, már fel sem állt rá egy idő után. Ne áltasd magad ez miatt hogy te szerelmes vagy belé, mert ez csak rosszabb lesz.
10/18 anonim válasza:
lépj ki és menj csajozni. Én végigcsajoztam az életem, soha egyiknek se ígértem nagy szerelmet, meg komoly ásó-kapa-nagyharangot. Most 50é-en úgy érze jól tettem. Nem potyogtattam szét 2-3 feleségnél 8 babát és házhitelte sem.
Szóval ha ezt érzed, lépd meg.
Ha nem teszed, megteszed 10-enév múlva, és az már felelőtlenség ha vannak gyerkőcök, mert őket bántod vele, nekik okozol lelki sérülést, na s az a legnagyobb szemétség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!