Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szeretik lekötözni az ember lányát szex közben? 20/l

Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 10:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
76%
Én nem szeretem,ne általánosíts.
2022. szept. 19. 11:01
 2/30 anonim ***** válasza:
56%
Te hülye vagy? Nem szeretjük. Kérdezd meg azt az egy pasit, aki lekötözött. Meg a szádat szopáson kívül használd néha kommunikációra is, és közöld nyugodtan, ha ez neked nem jön be.
2022. szept. 19. 11:03
 3/30 anonim ***** válasza:
54%
Nekem pszichés oka van, nem tehetek róla, de hála sok lánynak bejön
2022. szept. 19. 11:04
 4/30 anonim ***** válasza:
92%

Kikötözve vagy megkötözve kiszolgáltatottabb vagy. Érzed a férfi dominanciáját, hogy azt tehet veled, amit csak akar. Továbbá ha a neveltetésed vagy tapasztalatlanságod miatt vonakodnál bizonyos dolgokat megtenni, kikötözve kevésbé tudsz ellenkezni, hogy gyönyörökhöz juttasson a partnered.

Akkor jó, ha feltétlenül megbízol a férfiben, hogy a tenyerén hordozni és kényeztetni fog, de semmi bajod nem fog esni.

2022. szept. 19. 11:04
 5/30 anonim ***** válasza:
92%
Mert a nő kiszolgáltatottsága van akinek vonzó... nekem is, de sok más férfit abszolút nem érdekel ez.
2022. szept. 19. 11:05
 6/30 A kérdező kommentje:
Eddig ahány kapcsolatban voltam, mindenki igényt tartott erre.
2022. szept. 19. 11:06
 7/30 anonim ***** válasza:
22%
20 évesen mögötted van már néhány kapcsolat? Kislány, akkor nem gondolod, hogy esetleg benned van a hiba?
2022. szept. 19. 11:08
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy dominanciáról szóló játék. A lekötözéssel a férfi a nőt kiszolgáltatottá teszi, átveszi a nő teste felett az irányítást. A nő pedig kiszolgáltatottnak, elesettnek érezheti magát, aki nem dönt, csak sodródik az eseményekkel, a férfi akarata szerint.

Nem minden férfit, de sokat szexuálisan felizgat, ha domináns lehet. És nem minden nőt, de van olyan, akit felizgat a kiszolgáltatottság. Ha találkozik egy ilyen pár, az elképesztő szexuális élményt tud nyújtani mindkettőjüknek. (45/F)

2022. szept. 19. 11:08
 9/30 anonim ***** válasza:
80%
Engem sem mozgat meg, maximum, ha a lány vágyik rá. De mindig is a kölcsönösség híve voltam, nem az alá/fölérendeltségé...
2022. szept. 19. 11:11
 10/30 anonim ***** válasza:
73%
Nem szoktam, nem szeretem! Sokkal jobban szeretem ha szabadon ficánkol!
2022. szept. 19. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!