Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazságos,hogy a lányoknak/nőknek,a sportos,izmos, jóképü pasik tetszenek?
Figyelt kérdés
Én nagyon igazságtalannak tartom.
Egy átlagos kissé pocakos
(de a péniszét,ha lefelé nézz zuhanyzás közben,még látja) srácnak már esélye sincs.
2022. szept. 18. 10:33
11/20 anonim válasza:
Mert az igazságos, hogy 10-ből minimum 7 pasinak csinos, vékony, nagy mellű nagy fenekű, lapos hasú, karcsú derekú nő kell?? Megy itt az elvárás mifelénk is kérem szépen.
12/20 anonim válasza:
11. Sőt, nők felé sokkal több az elvárás, hogy írod is. :)
13/20 anonim válasza:
Ez nettó baromság. Nem vagyok kigyúrt, még is olyan csajokat szedtem fel, hogy én sem hittem el. 🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️
14/20 anonim válasza:
13. That's the point.
Mai napig nem értem ezt a külsőséges dolgot, semmi értelme :D
A csomagolás szép, de belül az ember rohadhat, annyit meg nem ér.
15/20 anonim válasza:
#6 Egy normális férfi nem "csajozik", hanem megtartóztatja magát mindenféle szexuális aktivitástól, és fejleszti, kitisztítja a testét, lelkét, pszichéjét. Ha pedig eljön az ideje akkor egymásra találnak az igazival, egy magas színvonalú nővel akit nem lehet tini szöveggel lenyűgözni. Csajozni csak a bugyivadász kamaszok szoktak, meg az összes többi olyan férfi aki még 20, 30, 40, 50 évesen is a kamaszkorát éli. Egy normális férfi nem kefélget össze-vissza mindenféle ribivel.
16/20 anonim válasza:
15.
GIGA CHAD! Hol van az ilyen gondolkodás a XXI. Században?! Meglepően jó, azta!
17/20 anonim válasza:
#16 Köszönöm szépen. Sajnos kevés férfi gondolkodik így.
18/20 anonim válasza:
A nőknek az ilyen férfiak jönnek be. Efelől nem nyitok vitát.
19/20 anonim válasza:
18. Jó zenéjük, meg kell hagyni. :)
16,14,12 voltam
20/20 anonim válasza:
Na ahogy látom nem vagyok itt egyedül :D
(18)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!