Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen volt az első szopásotok?

Figyelt kérdés

Tartottatok valamitől? Hogy sikerült?

Nagyon fontos! Hová élvezett a srác?

2022. szept. 17. 22:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Számba jött az anyag,majdnem megfulladtam.
2022. szept. 17. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Nagy farokkal volt 1-es?
2022. szept. 17. 22:54
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Számba élvezett, énis majdnem megfulladtam, 22/l
2022. szept. 17. 23:20
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Méretet is írjatok.
2022. szept. 17. 23:34
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Rossz élmény volt, a partnerem önző módon viselkedett, nem voltak pozitív vagy segítő visszajelzései, pedig ő nagyon is tudta, mit csinál, neki sokadik volt. Méretre nem volt nagy, a problémát nem ez okozta.
2022. szept. 18. 00:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagy meglepi volt mindkettőnknek, nem azzal a szándékkal vetettem rá magam, hogy én most akkor EZT teszem, csak jólesett sodródni a vágyainkkal, és örömet okozni neki. Pozitív volt minden szempontból. Nem tartottam semmitől (jó, a fogaimra nagyon figyeltem, hogy véletlenül se sértsem meg...), és ahogy láttam a reakcióin, hogy nagyon élvezi, én is bátrabb lettem. A számban ment el, nem lettem rosszul, meg semmi ilyesmi.
2022. szept. 18. 00:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jó volt, a számba élvezett, amit én kértem. Azóta is szeretem.
2022. szept. 18. 01:15
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Én nagyon izgultam hogy ne fogazzak mert arról rémtörténeteket hallani, meg hogy eléggé szívom e, meddig tudom bevenni, stb. Aztán csak valahogy okésan csinálhattam mert elment, számba, amit én lenyeltem azt egész éjjel gurgulázott a hasam o_O

Azóta nem nyelem le :D

2022. szept. 18. 01:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A számba élvezett és azt kell mondjam, hogy nagyon rákaptam.. 😅
2022. szept. 18. 02:02
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Férfi vagyok, de az elsőt mostanáig mind a szájba ment, legtöbbjük le is nyelte. Nem egy nőm volt életem során, és álszenteskednek csak.
2022. szept. 18. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!