Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak fantázia marad vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak fantázia marad vagy szerintetek megvalósítható? Orgazmus megvonásos játék..

Figyelt kérdés

A játék lényege a következő lenne:

Éves periódusok vannak. Férfi nem élvezhet el, csak évi párszor. Cserébe jutalmat kap. Első évben pl van 6 orgazmusa és 4 elrontottam orgazmusa amiket a nő oszt be neki. Azért, hogy ne csaljon erényövet kell hordania. Ha teljesíti az első évet akkor a végén jutalom jár (legyen akár pénz, akár ha párkapcsolatban él akkor párja kedveskedik neki). Viszont ha valamiért túllépi a megszabott orgazmus számot, úgy darabonként büntetés jár, vagy pénzlevonás vagy párja bünteti. És mondjuk a következő évben nő a tét (pénz vagy jutalom) közben pedig csökken az év közbeni szabadon "felhasználható" orgazmusok száma (pl. 3 orgazmus és 3 elrontott). Következő évben így tovább.

Szerintetek ez valaha megvalósul az életemben? Akár párkapcsolatban akár valaki felajánl ilyen lehetőséget (pl cserébe hogy szolgáljam).

2022. szept. 17. 17:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

2-es vagyok: ez szinte mindig szex, de van h a feleségem kényeztet kézzel.

Havi 2 alkalom az csak ez alatt volt amit leírtam, amúgy kb heti 1-szer élvezhetek el, azaz kb heti 1-szer szexelünk. De ez sok mindentől függ, van h 2 hétig nem élvezhetek el, ilyenkor szex sincs, de olyan is előfordul párszor, hogy szexelünk de nem élvezhetek el (azért ez komoly erőfeszítés ha már ki van éhezve az ember)

Neki nincs olyan sok igénye szexre, viszont rendszeresen kényeztetem szájjal, kb heti 2-3-szor. Ennél több igénye viszont nincs (én szívesen csinálnám neki akár naponta is..)

2022. szept. 22. 10:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, elírtam, szóval 11-es és 9-es vagyok
2022. szept. 22. 10:01
 13/13 anonim ***** válasza:
27%
#11: Heti 1 szex az rettentően kevés egy normális embernek.
2022. szept. 22. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!