Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan pasival, akinél többször is
előfordult, hogy nem állt fel neki?
9-es válaszoló vagyok, hát.. nyilván de, az is lehetséges. Ha sokszor fennáll a probléma, azért valószínűleg az is az okok között van
2022. szept. 17. 17:02
12/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, eddig egy emberrel volt csak ilyen gondom. Elég jó nőnek tartanak, szerintem ahhoz elég gázul kell kinézni, hogy egy nőt ne kívánjanak. Vagy tévedek?
Nekem sem áll fel egy ideje, baktériumok okozzák. Nekem fogászati fertőzés húzódott az erekciómra.
2022. szept. 17. 17:20
nemcsak a külsőn múlik minden. Mi férfiak se vagyunk ennyire egyszerűen összerakva. Simán lehet egy objektíve kevésbé szép nő sokkal vonzóbb, erőteljesebb szexuális kisugárzású, ha izgalmas a személyisége
2022. szept. 17. 17:23
15/20 A kérdező kommentje:
De te most arról beszélsz, hogy ha valaki nem túl szép, attól még fel lehet izgulni rá. De mi van azokkal, akik jól néznek ki? Szerintem nincs férfi, akinek pl. egy Shakirára ne állna fel. Ha mégis, akkor ott nem a nővel van a gond, hanem lelki oka lehet vagy megfelelési kényszer vagy tudomisén.
Ott nem érted a dolgot, hogy az, hogy egy pasinak feláll-e, az nem a nő külsején múlik. A prostik közül az értelmesebbje is mosolyog és kellemes, csábos hangon beszél, vagy illegeti magát, mivel a pasik az elfogadó, ám mégis izgató dolgoktól indulnak be. Ha pl egy nő nagyon jól néz ki, de semmit sem csinál, vagy csak nagyon hidegen, esetleg ítélkezően néz, várja, hogy lépjél akcióba, stb. ez sok férfit leblokkol.
2022. szept. 17. 19:00
Alap esetben nem normális, ha nem robban szét miattad 😊
Sok dolog okozhat ilyet. Stressz és esetleg rossz berögződés. Az agy kommunikációja fontos a jó működéshez.
Ha tényleg sportos és csinos nő vagy, akkor lehet a megfelelési kényszer is.
Mit éreztél a viselkedésén ilyenkor?
2022. szept. 17. 23:02
18/20 A kérdező kommentje:
Tényleg az vagyok, mi értelme lenne itt hazudnom. Pont ezért nem értem. Mert amúgy meg egy csomó pasi nyomul rám. És eddigiekkel se volt soha ilyen gond, mindig napjában többször rám akartak mászni. Lehet megfelelési kényszer, mert ugyan külsőre nagyon jól nézett ki, de semmilyen más téren nem volt velem egy szinten…
a 18. "válasszal" gyakorlatilag akkor meg is válaszoltad mi lehet a probléma.
Szerinted nem lehet érezni azt, ha nem gondolod a másikat magaddal egy szintűnek ? Ha lenézed persze, hogy már alapból szar az egész
2022. szept. 18. 10:55
Két féle pasi van: akinek már volt merevedési zavara, illetve akinek lesz.
Minden pasi életében van pár alkalom, amikor "nem jön össze".
Izgul, melege van, fáradt, stb.
2022. szept. 19. 15:23
További kérdések: