Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ekkora bűn hogy szeretném ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora bűn hogy szeretném ha gyakrabban döngetne meg?

Figyelt kérdés

21 evés nő vagyok a párom 23 evés ed együtt élünk!

Páromnak új munkahelye lett és itt többet melózik ezért sajnos egyre kevesebb s szex.. persze ő f*sik bele. Úgy néz ki tesztoszteron hiánya van vagy nem tudom. De a legtöbb férfit a munkahely általi stressz ami éri sokkal inkább kanossá teszi. Megtudom érteni és próbálok is megértő maradni vele. De tényleg idegesit h őt nem igazán zavarja. Utóbbi időben ha én nem mentem volna rá akkor nemis lett semmi. Már azt is unom hogy én lovagolom és én bizony nem vagyok megd*gva csak ő úgymond. Többször is volt h miközben aludt akkor elkezdtem szopizni majd ráültem na de ezzel az a baj amit pont mondtam. Plussz azon agyalok mivan ha igy is marad mostantól . Már -beszéltem vele róla de azt mondja fáradt. Hétvégén mikor szabad akkor Simán lehetne valami de inkább xboxozik. Ha hisztissé válok miatta akkor még én vagyok aki egy HP. Nelem is vannak szükségleteim mégsem hanyagolom el az intim életünket.. sokszor úgy jártam hogy szájjal kielégítettem tehát elég gyors el is ment .az meg jobban felnyomta bennem a pumpát.

Van hogy 10-13 orazik munkahelyen. Takarító cégnél van. Ekkora bűn ha azt akarom hogy gyakrabban legyek megdöngetve? És ne csak ő járjon jól? Úgy érzem magam így mint egy haszon tárgy. És hozzáteszem h néha ha én nem csinálok semmit akkor képes elhúzódni 2-3 hétre az hogy lefekudjunk.

2022. szept. 17. 06:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
65%
Puhány kis pts! Én ennyi idősen, két munkahely, edzés, és a párom gyömöszöltem! Egyre kényelmesebbek, puhapötsüek a mai generáció egyedei!
2022. szept. 17. 09:47
 22/22 anonim ***** válasza:
62%
Takarìts te is napi 10-13 órát, majd meglátod mekkora kedved lesz szopizni.
2022. szept. 17. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!