Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ekkora bűn hogy szeretném ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora bűn hogy szeretném ha gyakrabban döngetne meg?

Figyelt kérdés

21 evés nő vagyok a párom 23 evés ed együtt élünk!

Páromnak új munkahelye lett és itt többet melózik ezért sajnos egyre kevesebb s szex.. persze ő f*sik bele. Úgy néz ki tesztoszteron hiánya van vagy nem tudom. De a legtöbb férfit a munkahely általi stressz ami éri sokkal inkább kanossá teszi. Megtudom érteni és próbálok is megértő maradni vele. De tényleg idegesit h őt nem igazán zavarja. Utóbbi időben ha én nem mentem volna rá akkor nemis lett semmi. Már azt is unom hogy én lovagolom és én bizony nem vagyok megd*gva csak ő úgymond. Többször is volt h miközben aludt akkor elkezdtem szopizni majd ráültem na de ezzel az a baj amit pont mondtam. Plussz azon agyalok mivan ha igy is marad mostantól . Már -beszéltem vele róla de azt mondja fáradt. Hétvégén mikor szabad akkor Simán lehetne valami de inkább xboxozik. Ha hisztissé válok miatta akkor még én vagyok aki egy HP. Nelem is vannak szükségleteim mégsem hanyagolom el az intim életünket.. sokszor úgy jártam hogy szájjal kielégítettem tehát elég gyors el is ment .az meg jobban felnyomta bennem a pumpát.

Van hogy 10-13 orazik munkahelyen. Takarító cégnél van. Ekkora bűn ha azt akarom hogy gyakrabban legyek megdöngetve? És ne csak ő járjon jól? Úgy érzem magam így mint egy haszon tárgy. És hozzáteszem h néha ha én nem csinálok semmit akkor képes elhúzódni 2-3 hétre az hogy lefekudjunk.

2022. szept. 17. 06:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

10es jaj hagyjuk már ezt a nem szexből áll az élet .

23 évesen se dumát

Pl én egyetem és munka mellett sose hanyagoltam el a pasimat .

Én is voltam fáradt rengeteget kellett tanulnom készülnöm mellette főztem mostam takarítottam.

Szóval hagyjuk ezt a dumát.

Ha valakit szeretsz és tisztelsz akkor az igényeire is figyelsz

2022. szept. 17. 07:08
 12/22 anonim ***** válasza:
97%

Mikor én férfiként írtam ki egy szinte ugyanilyen problémát az idióta, agresszív feministák azt írták hogy megerőszakolom a feleségemet, és megértőbbnek kellene lennem vele.

Érdekes hogy ha a nő kerül ilyen helyzetbe, mennyire más válaszok érkeznek.

2022. szept. 17. 07:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

12es nem láttam a kérdésed

Viszont nem mind1 hogyan közelíted meg a dolgot

Itt is türelmes a kérdező de van egy pont amikor már nem lehet megérőnek lenni

2022. szept. 17. 07:28
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Szopizni. Hát ha ezt neki is így mondod, nem csoda hogy nem áll fel neki.

A kérdésedre visszatérve próbálj meg vele leülni és tényleg rászentelni egy pár órát hogy beszéljetek erről normálisan felnőtt ember módjára. Megsértődés meg minden egyéb nélkül. Hátha akkor változtat. Ha meg nem, akkor hosszú távon ez nem fog működni.

2022. szept. 17. 07:39
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Es te dolgozol?

Az eletben nem talalkoztam olyannal aki stressz hatasara meg jobban dugni akar

2022. szept. 17. 07:39
 16/22 anonim ***** válasza:
20%
Szülj gyerekeket, keress magadnak elfoglaltságot,ne legyél hp
2022. szept. 17. 07:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vagy rápörögve a témára? - mert ha csak erről szólnak a dolgok erőltetett lesz az egész.

Ha látod fáradt, próbáld ellazítani ( fürdő, masszázs, vagy nyugis vacsi)

Vagy próbálj pihenos hétvégét csinálni és este kihívóbb szettet felvenni,de semmi esetre se követeld a szexet..

Ha ezek se válnak be, érd el h lássa benned a nőt. 34f

2022. szept. 17. 07:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan pasim, akivel a távolság miatt alapból is ritkán taliztunk, az átlag szexmennyiség kéthetente 1-2 volt, és nimfonak nevezett xD Hát akinek ez már nimfo szint, annak vagy nagyon alacsony a libidója, vagy mással éli ki magát…nekem ez egyáltalán nem volt kielégítő, beszéljétek meg, hogy hogyan tovább.
2022. szept. 17. 08:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dobd ki, szexuálisan nem passzoltok. Van ilyen , nem ritka sajnos.
2022. szept. 17. 09:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem bűn, csak nem a megfelelő ember mellett vagy. Ezen kell változtatni.
2022. szept. 17. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!