Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha egy fiú nem vágyik arra hogy minél több lánnyal legyen?
Én komoly kapcsolatra vágyom, kalandokra, rövid semmitmondó kapcsolatokra nem. Meg a bulizás, ivás sem az én világom.
Normális ez?
22 éves vagyok.
Komoly kapcsolatra vágysz és fiúnak hívod magad! 😂😂😂
Gratulálok
Kérlek maradj is ilyen! Ma már minden férfi egy szánalmas kis pöcs, akinek valami komoly gondjai lehetnek amiket azzal akarnak kompenzálni, hogy mindenkit meghágnak...
Nekem meg nem szimpatikusak azok a férfiak akik minden nőnek lazán betennék, szerintem ez igénytelenség...
A te korodban ritka az ilyen sajnos, de hidd el, hogy jól fogsz te még ezzel járni mert egy értékes kapcsolatot fogsz tudni kialakítani ami nem csak a szexről szól (idővel a szex úgyis rosszabb lesz valamivel aztán ilyenkor ezek mindig szakítanak, mert ennyi a kapcsolatuk alapja). Számít a szex de nem az a legfobtosabb egy tartalmas kapcsolatban. Remélem megtalálod az igazit, és ne hallgass az ilyen semmit mondó gyökerekre.
#7-es
Tévedsz! Tökéletes együttélésben vagyok egy hölggyel, és még kettővel kiegészítem a nemi életem, mert a szex mindig jó, ha kívánja valaki. Az élettársamnak nem kell,(klímax) megkapom máshonnan! Ezért csak nem szakítok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!