Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésnél előny az ha egy fiú magas?
Figyelt kérdés
190 körüliek előnyben vannak?
Ha igen akkor mi az oka?
2022. szept. 14. 19:38
11/13 anonim válasza:
Hát én eléggé alacsony lány vagyok, és ha magasabb a fiú nekem dominanciát kelt meg olyan érzést, hogy ő nagy meg tud védeni meg aranyosak azok a párok hogy kicsi lány meg magas fiú
12/13 anonim válasza:
Nem.
De ez 37 év tapasztalata.
189 cm magas vagyok, soha semmit nem értem vele. Sportos izmosabb alkatom is van.
Szóval magasság, testalkat mondjuk, hogy rendben van.
De a fejem gáz.
Bárkinek odaadnék 10 cm-ert is a magasságomból ha jóképű lehetnék.
13/13 anonim válasza:
Előny a magasság, de nem extrém mértékig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!