Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányok! (180 cm+) Hogy veszitek észre, negatív módon befolyásolja ez az ismerkedést/párkeresést?
Ha már mindig az alacsony férfiak vannak terítéken, kíváncsi vagyok az ellenpontra is.
Be szokott próbálkozni nálatok alacsonyabb férfi is, ilyenkor hogyan viszonyultok a helyzethez?
Én pont 180 vagyok, szóval eggyel alacsonyabb, mint írod. Sosem okozott gondot. Igen, alacsonyabb férfiak rendre próbálkoztak, de velük én nem akartam ismerkedni. Párom van már pár éve, olyan 187 centi lehet.
A magas lányoknál nem a magasság dönt, hanem a külső. Nem mellesleg ugyanezt alacsony lányoktól is kérdezheted. Mert bár azt tartják, az olyan cuki, meg minden, én már tapasztaltam sokszor, hogy nagyon alacsony lány olyannyira nem jött be a férfiaknak, hogy észre se vették, mint nőt, az irdatlan magasságkülönbség miatt.
Szóval a legszerencsésebb aki átlagosan magas szerintem, olyan 170-175. De én nem cserélném el, mert nagyon szeretek magas lenni. Kisgyermekkoromban nem voltam magas kislány, de mindig is szerettem volna. Aztán a kamaszodáskor váratlan mértékben megnyúltam, és női viszonylatban magas lettem. Hát, örültem. Jó mindent elérni, látni a színházban, ha sietek nagyokat tudok lépni, míg pl. anyámnak többet kell lépnie ahhoz a tempóhoz.
22/N
"alacsonyabb férfiak rendre próbálkoztak, de velük én nem akartam ismerkedni"
kell ennél többet mondani?
Semmilyen hátrányt nem jelent.
Ha szép az arca, csinos, kedves, meg van a kisugarzása stb, akkor ugyanúgy vonzó a férfiak számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!