Napi 3 szor eszem/iszom édésset (protein+édesítő), mert édességfuggő vagyok. Ez ugye végképp nem befolyásolja a diétámat negatív irányba, ha ezek rendes étkezések?
Reggeli: zabpehely+1adag tejsavo+stevia édesítőszer
Edzés után 1adag protein+stevia édesítőszer
Lefekvés előtt a zsírszegény túróba fél adag tejsavó+stevia édesítőszer
A nap folyamán még van 3 csirke-rizs étkezés,zöldségekkel +vitaminok és ásványi adagok+lenmagolaj. A makrókra figyelek. 2 g ch és 2 g fehérje/nap és kb 40-50 g zsír .
20 éves fiú vagyok,182 cm magas,72 kg . Sok a testzsírom,mert a SKINNYFAT kategóriába tartozom és éveken keresztul édességet ettem édességgel és szemét zsíros kajákat. Ez mellett aerobozok 1 órát minden nap és hetente 3x súlyzózom. Ha esetleg kihagyom az aerobot és/vagy súlyzóst,akkor kivonom azt a kcal-t a napi összkalóriabevitelemből,amit az adott edzéssel elégetnék. Aztán ha valamennyire sikerülne lepucolnom magamról a zsírt,belekezdenék egy lassu tömegnövelésbe tiszta kajával. Ügyelek arra is,hogy hetente 1kg-tól többet ne fogyjak,jatszok a szénhidráttal. Folyadékbevitelre is figyelek. Szerintetek sikerülni fog az "eléggé" zsíros melleimről és hasamról leégetni a zsírt,ha betartom az étrendet és a mozgásformákat? Helyi zsírégetés nincs,tudom.De a célom inkább az,hogy ne legyen ennyire nagyon zsíros a mellem és a hasam. Na jó így? Köszi előre a válaszokat.
Teljesen értelmetlen édesítővel tovább édesíteni a tejsavó fehérjét.
AZ legyen az első lépésed, hogy leszoksz az édes ízről, ez 1-2 hét alatt megvan, utána nem is fogod kivánni.
De amíg mindent ilyen édesen eszel, addig mindig kívánni fogod és ezért egész életedben küszködnöd kell majd.
Tehát most szánj rá 1-2 hetet és akkor évtizedeket nyersz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!