Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos, jóképű fiúval jobb szexelni meg kapcsolatban lenni?
Egy új audival jobb járni mint egy szakadt zsigulival?
Hat valszínű,ha fent tudod tartani.
Egy izmos jóképú pasit nehezebb megtartani mint egy kövér ,szuszogós ,csoszogósat,vagy egy csontkollekciót.
Aztán a te döntesed hogy mit miért szeretsz ,vagy mi kell neked,és miről mondasz le.
A farokméret meg nem függ a testalkattól.
33N
Én misszionáriusban imádom tapogatni a szerelmem izmait, a combját a karját, nagyon nagyon felizgat.
De volt már 110 kgs párom is, vele is élveztem. De egy izmos test az azért ad egy pluszt, főleg amikor megfeszül közben, ahh..
Maga a kapcsolatban nekem nem számít a kinézet, de nem tagadom eddig mindig "feljebb fejlődtem" és imádom mutogatni a jóképű páromat az exeim előtt akik nem néznek ki olyan jól. De ez nem tudatos inkább ösztönös.
26L
Jó beteg lelkű némber vagy te. Az ex azért ex, mert lezártad. Sajnálom azt a csávót, aki azért kell neked, hogy az exeidnek mutogasd. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!