Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a lány csak szexet akarna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány csak szexet akarna tőlem?

Figyelt kérdés

Én normálisan meg akartam volna őt ismerni, de nem engem választott. Amikor újra egyedül lett akkor keresett de nekem ez annyira fura mert ha kapcsolatot akarna akkor nem jött volna össze másik fiúval és nem szart volna le évekig.

Én kapcsolatot akarok, de valamiért engem nem tudnak megszeretni a lányok:(

Ő csak szexelni akarna velem ezek szerint?

2022. szept. 13. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Valószínűleg igen! Élj a lehetőséggel! És közben keresgélhetsz is ha előre megbeszélitek!
2022. szept. 13. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
36%

Miért nem tőle kérded meg ?

Egy nő nem fog egy pasinál se teperni

Ha te nem akkor majd a másikkal

2022. szept. 13. 18:58
 3/14 anonim ***** válasza:
18%
Jól meg kell kefélni, nehogy kihagyd. Aztán a végén még meg is mondhatod neki, hogy mekkora k
2022. szept. 13. 19:03
 4/14 anonim ***** válasza:
38%
Jaj nehogymár megsajnáljunk,a csúnya gonosz néni össze akarja nunizni a kukiját... Haver élj a lehetőséggel, ebből a helyzetből örülj h ennyit is ki lehet hozni épp. Annak örülj ami van,ne azon keseregj ami nincs .
2022. szept. 13. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
Legalább dugd meg, de rendesen.. utána ne keresd, csak akkor kommunikálj vele ha ő keres. ennyi.
2022. szept. 13. 19:18
 6/14 anonim ***** válasza:
62%
nem akar dugni ez a lány a kérdezővel csak lelki szemetesládának akarja használni
2022. szept. 13. 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Volt hasonlóban részem. Bár ott az volt, hogy amikor egyikünknek sem volt kapcsolata, akkor összejártunk, amolyan "friends with benefits" módon.

Nem bántam meg, hogy megdugtam, még ha rendes kapcsolat nem is lett belőle.

Ezt javaslom neked is. 40 éves koromra megtanultam, hogy amelyik punci engedi, hogy megdugd, azt dugd is meg, mert később sajnálni fogod, amit kihagytál!

2022. szept. 13. 19:53
 8/14 Noren1989 ***** válasza:
19%

#6ossal egyetértek.

Egy szóval nem mondta senkisem,h dugnà a kérdezőnket.

Csak figyelem kell neki,alkalomadtàn.

Én viszont dugnàm a Kérdezőt 🤫😘😘😘

2022. szept. 13. 19:58
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
Mert meleg srác vagy utolsó. :)
2022. szept. 13. 20:03
 10/14 Noren1989 ***** válasza:
#9, akkor téged is. Hàborúban nincs vasàrnap.
2022. szept. 13. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!