Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk! Van olyan lány barátotok...

Fiúk! Van olyan lány barátotok akivel nagyon jó a barátság de külsőre egyáltalán nem jön be és visszautasitanátok ha szexet akarna?

Figyelt kérdés

Nekem soha nem volt lány barátom, olyan akit tényleg barátnak hivnék. Sokan mondják hogy egy férfi simán megfektetné egy lány barátját ha a lány is benne lenne. Viszont az milyen barátság ha van fizikai vonzalom? Ha lenne olyan lány akivel barátkozok de amugy bejön mint csaj, akkor biztos nem hitegetnem se magam sem mást azzal hogy ő csak egy barát.

Amugy én nem látnám akadályát annak hogy pl csúnya és számomra egyáltalán nem vonzo lány legyen az egyik barátom mert a férfi barátaimat sem külső alapján válogattam.

2022. jún. 1. 02:17
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Kevered a dolgokat.

1 Minden fiú lefeküdne bármelyik lánnyal.

2 Ez nem jelenti azt, hogy vonzódna hozzá, vagy bármit érezne iránta.

3 A fiúk is szívesen barátkoznak, nem a szexért játszák meg magukat.

Nyugodtan barátkozhatsz bárkivel.

2022. jún. 1. 03:55
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Igen

Sőt a legjobb lány barátom egy nagyon gyönyörű csaj, még izgató is lenne vele a szex, de még így is visszautasítanám.

2022. jún. 1. 07:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt ilyen pont nemreg
2022. jún. 1. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:

,,Minden fiú lefeküdne bármelyik lánnyal." Szép elgondolás.

Sajnálom, hogy már ennyire ki vagy éhezve, de ez közel sincs így

2022. jún. 1. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok kiéhezve.

Egyszerűen nekem ez így működik, mindig is így működött.. és elég jó életem volt így :)

Azt hittem, mindenki más is így van ezzel.

2022. jún. 1. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen!
2022. jún. 23. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!