Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szexuális élmény, szexuális tevékenység, amit megbán, szégyell az ember?
Minden lehet, de az is ahogy írja, nem bánta meg mert nagy élmény volt neki, de szégyenli és titkolja, sok ilyen eset van az életben.
Nem egészen abban az értelemben ahogy kérdezed. Volt egy csaj, ilyen hippi lány, szép is volt, és volt neki az a kisugárzása, biztos minden pasi tudja milyen, amikor MINDENKI meg akarja dugni az adott nőt. Mert olyan az aurája, látod hogy nem is nehéz, és vonzódsz is hozzá.
Na, hát ezt a lányt nem csak akarta hanem meg is dugta sok másik faszi, köztük azért olyanok is akikkel még egy fedél alatt sem szívesen tartózkodom, nem hogy utána dugnék meg valakit. Pedig sikerült. Kis alkohol, kis ez-az, megtörtént a dolog, mehettem utána a dokihoz természetesen.
Fiatalon volt pár kapcsolatom férjes/kapcsolatban élő nővel, amit nem bántam ugyan meg, de ma már nem csinálnám.
Később is lett volna alkalom, de azt már nem tettem meg, pedig mindketten szerettük volna. Ennyit a "fejlődés történetemről" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!