Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan szexuális élmény,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan szexuális élmény, szexuális tevékenység, amit megbán, szégyell az ember?

Figyelt kérdés
Volt részetek olyan szexuális élményben, tevékenysegben, amit megbántatok, szégyelltetek? Mik ezek a dolgok? Ezeket a dolgokat valaki más ráhatására tettétek meg, vagy csak kiváncsiak voltatok arra az elményre? Okozott-e a negativ elmény hosszú távon káros hatást a szexualitásotokban?
2022. szept. 13. 12:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az egyes kamuzik, és valszeg férfi 😁
2022. szept. 13. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Van amit nem bántam meg te szégyellem. Nagyon szerelmes voltam valakibe, mindenáron el akartam érni hogy kedveljen és így, meg némi alkohol hatására belementem olyan dologba amit józanul nem tennék.
2022. szept. 13. 14:26
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
a kérdésben benne van hogy mik ezek. de nem sok mindenki akarja ezt meglátni. ez lenne a lényeg
2022. szept. 13. 14:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden lehet, de az is ahogy írja, nem bánta meg mert nagy élmény volt neki, de szégyenli és titkolja, sok ilyen eset van az életben.

2022. szept. 13. 16:03
 15/18 A kérdező kommentje:
14 én a saját életemben egyszer sem tettem olyat, ami után szégyent éreztem volna. Ugyanis mondig kizárólag olyat tettem és testek, amit akarok, és amiről tudom hogy jó is lesz.
2022. szept. 13. 16:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen abban az értelemben ahogy kérdezed. Volt egy csaj, ilyen hippi lány, szép is volt, és volt neki az a kisugárzása, biztos minden pasi tudja milyen, amikor MINDENKI meg akarja dugni az adott nőt. Mert olyan az aurája, látod hogy nem is nehéz, és vonzódsz is hozzá.

Na, hát ezt a lányt nem csak akarta hanem meg is dugta sok másik faszi, köztük azért olyanok is akikkel még egy fedél alatt sem szívesen tartózkodom, nem hogy utána dugnék meg valakit. Pedig sikerült. Kis alkohol, kis ez-az, megtörtént a dolog, mehettem utána a dokihoz természetesen.

2022. szept. 13. 16:19
 17/18 anonim ***** válasza:
82%
Nincs olyan, amit megbántam volna. Viszont történt egy eset részegen, amit utána szégyelltem. Ma már nem.
2022. szept. 13. 21:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon volt pár kapcsolatom férjes/kapcsolatban élő nővel, amit nem bántam ugyan meg, de ma már nem csinálnám.

Később is lett volna alkalom, de azt már nem tettem meg, pedig mindketten szerettük volna. Ennyit a "fejlődés történetemről" :-)

2022. szept. 15. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!