Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petting? Franciázás? Orális kényeztetés? Mi számotokra a különbség köztük? Melyik szexuális tevékenységet hová soroljátok?
A szeretkezésben nekem benne van a behatolás is (ahogy a b@szásban is, ez ugye hangulatfüggő, hogy melyik...)
Ahol nincs behatolás, az nekem petting, mindegy hogy kézzel, vagy szájjal.
Petting minden, amíg csak kézzel történik.
Orál értelmszerűen szájjal való kényeztetés. Franciázás ennek szinonimája.
Besorolás szerintem:
Dugás: behatolás
Szex: behatolás, orál
Szeretkezés: behatolás, orál, petting
#3: ezt rosszul tudod. A petting gyakorlatilag az előjáték, azaz minden (akár kézzel, akár szájjal) ami nem behatolás, ide tartozik. Amiben különbözhet az előjátéktól csak az, hogy petting alatt (ha pl csak petting van, mert a lány még szűz, vagy védekezésből, stb) sokan elélveznek, és nem követi behatolás, míg az előjáték ugye a felvezetés a behatoláshoz.
A petting (ahogy az előjáték is) ugyanúgy szex, ahogy az orál is szex...
Köszönöm mindenkinek.
#8 igen, erre gondoltam, az árnyalatok miatt nevezzük így, vagy úgy a tevékenységeket, ugyanabban a témában. Nem is az volt a kérdés, hogy mi mit jelent, hanem az, hogy mit és miért soroltok egy adott megnevezés alá. Természetesen ez szubjektív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!