Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sok az ha egy 23 éves lány már 6 fiúval volt?
Csak ne hangoztassa fennkölt hangon 🤫
Amúgy nem sok ez a szàm, kivéve,ha max 6hónapja él szexuàlis életet.
Egyéni életvitel és preferencia kérdése.
Van, aki egész életében egy férfival volt és jó élete van.
Van, aki egész életében egy férfival volt és megbánta.
Van, aki habzsolta a férfiakat és később jó házassága lett.
Van, aki habzsolta a férfiakat és megbánta.
Mikor élje ki magát az ember, ha nem fiatalon? 23 évesen 6 fiúval volt, de lehet, hogy 16 évesen kezdte, most komoly kapcsolata van és 6-tól nem lesz több.
Míg más lehet, hogy 22 évesen kezdi, de 28 évesen már 50-en is túl van.
Amúgy aki komoly kapcsolatot keres, az nem fog életében 6-8 partnernél többel lefeküdni. Akinél befigyelnek a kalandok is, az mondjuk 15-20-ig elmegy. Ami attól több, az már azért súrolja a felelőtlen promiszkuitást.
Nőknek amúgy mindig több lehetőségük van a szexre, mint a férfiaknak, tehát egy nőnél a 6 partner igazán nem nevezhető egetverően soknak.
Nekem, férfiként is 4 partnerem volt, pedig én aztán soha nem voltam a nők kedvence és elég sok lehetőséget elbaltáztam a félszegségem miatt. Igaz, én 24 éves koromig szűz voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!