Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan 23 éves fiúval összejönnél?
Még a csókig sem jutottam el. Nem vagyok valami bátor, egy lányak meg általában több fiú udvarol és mindig egy határozott fiú viszi a lányt.
Van olyan lány aki várna egy ilyen fiúra?
Ebben a korban már ház a tapasztalatlanság? Ezt látszik egy fiú viselkedésén?
na már tudod minek kell lenni.
Határozottnak!
akkor meg ne picsogj légy az!
Nagyon kevés lány az, akinek a visszahúzódók jönnek be.
Egyáltalán nem gáz, és nem is látszik. Sőt akár még szexben sem.
nézd, én 30 feletti vagyok, 30+ tapasztalattal nők terén, és számos több éves kapcsolattal.
A mai napig van olyan hogy 3 perc alatt felsülök :D há most na...
ezzel azt akartam mondani, hogy a "legjobbakkal" is megeshet bármi.
Ezzel tudod megfogni a csajokat: határozottság, kisugárzás, lazaság, de ha olyan van segítőkésszség, "lovagiasság"... pl. ha látod hogy figyel a csaj, és egy banda csesztet valami kissrácot, menj oda és védd meg a srácot. Ha szerencséd van ezt látni fogja, és biztosan értékeli.
Nagyon fontos: ne csak szemezzetek....kezdeményezz! Ő nem fog odamenni, ha emg mégis úgy be leszel sz*rva hogy azt se tudod mit mondj.
Szóval neked kell lépni először, és nálad az előny.
"Van olyan lány aki várna egy ilyen fiúra?"
az előző 5 év nem volt elég bizonyíték arra, hogy tudjad: nem?
Ideje társaságba járni, haverkodni, ismerkedni. Utána lesz majd más is
Gáz vagy mindenestől. Felejtős az egész.
20L
5/5-el értek egyet.
ismerkedési fázisban, le kell nyelni a békát, hogy egy valamirevaló csajnál alsó hangon 3-4 pasi folyamatosan kopogtat az ajtajukon.
Ha meg még jobb a nő sztem 10feletti a szám.
A nélkül hogy bármit csinálnának.
Csupán léteznek, posztolnak, stb.
ergo nagyon csekély az esélye, hogy lesütott szemmel begubózva majd odamegy eléd álmaid nője, hogy le akar sz*pni.
Fel kell venned a versenyt.
Az elöttem lévők jól írták.
Nem a szűzesség a gond nálad hanem az, hogy nincs önbizalmad és azt sugárzod magadból h szinte már megveted magad. Ez meg nem férfias. Tegyél először ezek ellen.
Én személy szerint a magabiztos pasikat kedvelem akik udvarolnak és lenyűgöznek a humorukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!