Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak még olyan lányok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akik összejönnénék 23 éves tapasztalatlan férfival?

Figyelt kérdés

Vagy ebben a korban mindenkit zavarna ez?

Ismerkedtem lányokkal de normális kapcsolat nem jött össze velük. Szexbe meg csak úgy nem akarok bele menni.

Eddig mindig úgy gondoltam hogy egy lány majd értékelni fogja hogy nem jövök össze bárkivel, meg komoly kapcsolatot szeretnék. De mostanában már kezdek elbizonytalanodni.

Most lehet az hiszitek hogy kövér, ronda, igénytelen vagyok. De nem, tök szép és formás testű lányoknak jöttem már be. De hát ők elég megbízhatalanok voltak.

2019. dec. 31. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha minden más passzol akkor igen
2019. dec. 31. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Az nem lenne baj, ha szűz vagy, de hogy még te nem is akarsz szexelni, szerintem potenciagondjaid vannak,vagy melegedsz. 22/l
2019. dec. 31. 14:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Dehogy nem akarok. De nem akarok össze vissza bárkivel. Vágyom a szexre nagyon :)
2019. dec. 31. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Nincsenek. 23 évesen meg ne nevezd magad férfinek így, még fiú vagy, nagyon is.
2019. dec. 31. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Persze. 2500 ft-ért a Rákóczin rengeteg lányt találsz akinek nem gond.
2019. dec. 31. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Persze, hogy vannak. Sokan vagyunk, sokfélék.
2019. dec. 31. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Megbízhatatlanok voltak, miben??? Nem is volt velük kapcsolatod...

Egyébként meg nincs ráírva a homlokodra hogy szűz vagy, a nőket ez nem érdekli, az érdekli hogy emberileg milyen vagy. A személyiséged jön be, nem pedig a "szüzességed" vagy az hogy azt hangozgatod te biz' csak komoly kapcsolatot akarsz. Nem érzed egyébként ellentmondást? A szexet emelgeted, miközben azt mondod komoly kapcsolatot keresel.

2019. dec. 31. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
2%
23 éves férfi... jót nevettem!
2019. dec. 31. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!