Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok akik összejönnénék 23 éves tapasztalatlan férfival?
Vagy ebben a korban mindenkit zavarna ez?
Ismerkedtem lányokkal de normális kapcsolat nem jött össze velük. Szexbe meg csak úgy nem akarok bele menni.
Eddig mindig úgy gondoltam hogy egy lány majd értékelni fogja hogy nem jövök össze bárkivel, meg komoly kapcsolatot szeretnék. De mostanában már kezdek elbizonytalanodni.
Most lehet az hiszitek hogy kövér, ronda, igénytelen vagyok. De nem, tök szép és formás testű lányoknak jöttem már be. De hát ők elég megbízhatalanok voltak.
Megbízhatatlanok voltak, miben??? Nem is volt velük kapcsolatod...
Egyébként meg nincs ráírva a homlokodra hogy szűz vagy, a nőket ez nem érdekli, az érdekli hogy emberileg milyen vagy. A személyiséged jön be, nem pedig a "szüzességed" vagy az hogy azt hangozgatod te biz' csak komoly kapcsolatot akarsz. Nem érzed egyébként ellentmondást? A szexet emelgeted, miközben azt mondod komoly kapcsolatot keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!