Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Megfordult már a fejetekben a gondolat, hogy prostiként dolgozzatok és keressetek pénzt?
#13 Nem minden prosti van abban a helyzetben, hogy a válogatást megengedhesse magának.Ha sokat válogat, akkor felkopik az álla.
Persze, lehet valaki luxus prosti is, csak ahhoz pár milliót invesztálni kell a külsejébe.
18-nál a pont!
Végre egy ember, aki érti a finom, árnyalatnyi különbségeket. Nem, nem a szavakon rugózik. Te akarsz bujdosni, menekülni, magyarázkodni, mert számodra is kellemetlen a fél/be-ismerés, hogy -gyakorlatilag- szeretetét/biztonságért/párkapcsolatért prostituálod magad.
22 és 23 túlgondoljátok ezt az egészet :D
Ebben az egészben nincs ennyi. Az odaadom magam onnan jött, hogy egy prostituált pénzért adja oda magát. És ugyanazt a kifejezést használtam a következő mondatban. Érzelmi prostitúció :D Ti képben vagytok azzal, mit jelent ez a szó, hogy prostitúció? Elég beteg, ha a párkapcsolatban ti prostitúciót láttok!
Én gondolkodtam rajta már egy párszor, mert vonz, hogy idegen férfiaknak kéne oda adnom magam és vonz az is, hogy áruljam magam és a szüzességem amit bárki elvehet
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!