Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 èves fiú vagyok óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 èves fiú vagyok óvszert használunk barátnőmmel de barátnőm mondta hogy gumi nélkül csináljuk de én félek úgy csinálni megszakitasosan szeretnè csinálni szerintetek mennyire hatásos így?

Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 10:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ő akarhat gyereket attól hogy te nem akarsz :)
2022. szept. 12. 13:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagy lesz ismét a hunok nemzete!
2022. szept. 12. 13:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell neki mondani hogyha kölyök lesz belőle, akkor te azonnal lépsz. :)
2022. szept. 12. 13:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha belemész, sokkal intenzívebb az orgazmusod, nagyon oda kell gigyelned, mikor húzod ki. Hanem sikerül, akkor lehet jön a baba. Erről beszélgettél már a pároddal?
2022. szept. 12. 14:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Megint a 6# vagyok.

Azt elfelejtettem leírni de muszaj,mert ugylatom vannak paran,akik nem tudják:

Az előváladék is tartalmazhat hímivarsejteket!!!Szval ez a "vedd ki" és "figyelj oda"cseppet sem biztos és xart nem ér!!

Hiaba veszed ki időben orgazmus előtt,ha már bejuttatad az iversejtjeidet az előváladékkal!!!

2022. szept. 12. 15:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Írj rám, privátban megmondom a tuti módszert, van erre jó mód, csak be kell tartani pár szabályt.
2022. szept. 12. 15:38
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem így működik mint ahogy írják. 1% esély van arra hogy gumi esetén terhes lesz valaki, megszakítással meg 2%. De ebbe bele van kalkulálva az is aki azt mondja kivette de nem vette ki időbe... Ha nem vagy b4lfasz és nem élvezel bele nem lesz baj, az itt tobzódó válaszadók többsége még nőhöz se nyúlt csak mindenhonnan hallotta hogy óvszer nékül nincs toszás. Előváladéktól nem lesz terhes, illetve ezt így nem lehet kijelenteni de kb esélytelen. Ne élvezz bele és ennyi. 19/F
2022. szept. 12. 17:01
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Haha megjött a 19 éves 1-2 éve szexelő bölcs. Nagyon sokat kell még ezekről tanulnod öcsi. Van egy érzésem korán apuka leszel. 😅
2022. szept. 12. 17:04
 19/19 anonim ***** válasza:
32%
Nem leszek nyugi, 2 éve akkori barátnőm benyögte hogy terhes. Aztán halálra volt sértődve mikor megkérdeztem hogy na és kitől? Hát az apasági teszt szerint tényleg nem az enyém volt. Mint utólag megtudtam mikor hajlandó volt elmondani az igazat ő se tudja hogy kitől van mert első talin feküdtek le és a teljes nevét se tudja. Amúgy kb 5 éve élek nemi életet és sose használok gumit, érdekes módon még nincs gyerekem. Monogám kapcsolatban a nemi betegségektől se kell félni. (az már volt 3x nekem szóval +1 az óvszernek de kapcsolatba nincs értelme ha nem vagy balf4sz)
2022. szept. 12. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!