Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 èves fiú vagyok óvszert használunk barátnőmmel de barátnőm mondta hogy gumi nélkül csináljuk de én félek úgy csinálni megszakitasosan szeretnè csinálni szerintetek mennyire hatásos így?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 10:58
1/19 anonim válasza:
Ne csináljátok úgy. Nem biztonságos. Ennyi, erről többet nem is kell beszélni.
2/19 anonim válasza:
Ez orosz rulett így. Ha nem szeretne óvszert, akkor váltson fogamzásgátlóra, spirálra, hormonmentes fogamzásgátlásra stb... Ne játszadozzatok ezzel, mert ha teherbe esik, sokkal nagyobb problémátok lesz, mint hogy mivel védekezzetek. 29/N
3/19 NTBS válasza:
Igen, nem 100 %-os, de két komolyabb kapcsolatban évekig óvszer nélkül csináltuk. Sose élveztem a hölgyekbe, de egyik sem lett terhes. Igaz én már tudom kontrollálni egy elég magas szinten.
4/19 anonim válasza:
A megszakításos szexem eredménye jövőre megy iskolába
5/19 anonim válasza:
A kérdésed alapján te erre biztosan alkalmatlan vagy!
6/19 anonim válasza:
A barátnődnek ennyi esze van?
Aztán meg jön a síras hogy te mennyire szemet vagy mert nem tudsz vigyázni!!!
Mondd neki hogy vagy szed fogamzásgátlót vagy óvszerrel van szex.
Ha ez nem tetszik akkor rúgd ki a francba!
7/19 anonim válasza:
Ha nem probléma hogy esetleg befigyel egy gyerek akkor csináljátok, amúgy meg ne. Van aki évekig megússza, más meg pár alkalomból összehozza a gyereket. A bibi hogy előre sosem tudod melyik csoportba fogtok tartozni.
8/19 anonim válasza:
Nem annyira gáz ez. Arra figyelj, hogy ne az utolsó pillanatban vedd ki, amikor a fele anyag már belement, hanem jóval előtte, és akkor be lehet fejezni kézzel, szájjal.
9/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2022. szept. 12. 12:42
10/19 anonim válasza:
lehet hogy így akar megfogni, még se szállna le róla. tetszene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!