Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog már megszűnni az a téves nézet, hogy legyél rendes, meg udvarias a lányokkal és akkor meg tudod őket szerezni? Látom a tini fiúkon, hogy az egyéniségükat teljesen alárendelik a lánynak, és ezzel pont elássák magukat előttük.
Nem, nem volt. És eddig mindegyikben volt annyi, hogy ha be is csúszott egy-egy hangos böffentés vagy galamb, akkor elnézést kért. Kivéve a kapcsolat szorosabbá válását követően, akkor már csak nevettünk ezen.
Ha neked ennyire nincs rendben a bélműködésed, javaslom szakember felkeresését, mivel nem normális az, hogy minden nap gyakorlatilag magad alá csinálsz.
Szerintem meg az olyan hozzáállással nem leeht 1-ről a 2-re jutni, hogy "mert más meg még rosszabb/bunkóbb" úgyhogy én így is jó vagyok. Ennyi erővel "én csak megerőszakoltam, bezzeg lehet más meg is ölte volna, milyen király vagyok" - szerinted ettől kevésbé lesz rossz, amit csinálsz? Legyen már saját értékrendje valakinek, könyörgöm. Ha holnaptól divat lesz kútba ugrani, te is ugrasz?
Csak azért mert más cigizik miért lenne civilizáltabb az, hogy te az első randik egyikén a csaj orra alá fingasz hangosan és még csak elnézést sem kérsz? Vagy jobb a tudat, hogy a cigis delikvens se fogja megkapni a csajt? Vagy keress olyan cigis csajokat, akiknek a cigi szaga elnomja a fingszagodat: win-win. ;)
"Ha én például szeretek fingani az autóban, akkor ne kelljen már visszafogni, amíg hazaviszem a csajt."
"És simán böfögök randin meg sört kérek, míg a csak csak kólát."
"Én viszem a csajt, az én autómmal és én fizetem a randit. Majd ha ő visz el és meghív, akkor visszatartom a fingom."
"Ha belefut a fingba, akkor így járt, ha szerencséje van, akkor nem fingok be."
Igen, nekem éppen megjött, mert úgy gondolom, hogy civilizált ember a mosdóban végzi el a dolgát, és mivel magamat is annak tartom, ezért ameddig vissza tudok emlékezni, nem fordult még elő velem, hogy az alsóneműmbe piszkítsak.
És igen, a fentiek alapján valóban a te szavaiddal élve "bunkó paraszt"-nak tűnsz. Civilizált ember így nem viselkedik. Akár férfi, akár nő. Ennyi. Egyébként különösebben eszes sem lehetsz, ugyanis többször is ellentmondásba keveredtél saját magaddal. Előbb azt írod, hogy te aztán olyan nagy menő rosszfiú vagy, hogy bizony nem fogod vissza se a hangos böfögést sem a fingást, majd az előbbit később már tagadod, majd már abban sem vagy biztpos, hogy ez olyan cselekmény-e amelyért elnézést kérnél. Ugye az első kommentjeidben még annyira büszke voltál rá, hogy logikusan nem, de ahogy látom itt a vége felé már ebben sem vagy biztos.
Na hát ilyen egy menő, vébeli, magabiztos "rosszfiú" aki után döglenek a csajok - olyannyira, hogy 10-ből x randi típusú átlagokat tud mondani, majd a gyakorira megy sírni, hogy ő mostantól nem lesz kedves, hanem jól odafingik a kocsiban a csajok orra alá. Nem vagy te rosszfiú, csak egy nagyra nőtt kisgyerek aki még azt sem tudja megjegyzeni, hogy egy komment alatt miket hazudott össze - annak ellenére, hogy visszaolvashatná. :'D
A hangsúly a sokon van. Ez azt jelenti, hogy gyakran cserélődnek. Egyik se bírja sokáig. :'D
Az a sportos külső pont egy kufircra elég is ha addig meg nem undorodik a kiszemelt szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!