Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor fog már megszűnni az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog már megszűnni az a téves nézet, hogy legyél rendes, meg udvarias a lányokkal és akkor meg tudod őket szerezni? Látom a tini fiúkon, hogy az egyéniségükat teljesen alárendelik a lánynak, és ezzel pont elássák magukat előttük.

Figyelt kérdés
Vagy rosszul gondolom? Azért buknak úgymond a rosszfiúkra, mert azok megtartják az egyéniségüket és a lány csak melléjük szegődik.
2022. szept. 11. 21:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
8%

Akkor gondolom akik szeretnek fingani az autóban meg öblöseket böffenteni, azoknak kifejezetten vonzó, ha a csaj versenyre kel velük.

Pl. tegyük fel viszed haza a csajt elengedsz egy öblös galambot, ő meg izomból rákontrázik akkor mindketten jót fogtok nevetni és egyből beleszeretsz?

Mert ez utóbbi esetben okés. De ha teszem azt neked undorító, ha a csaj csinálja ugyan ezt, akkor el kellene gondolkozni a kettős mércén. Ha többet vársz mint amit adni tudsz, sose találsz párt.

2022. szept. 12. 09:33
 12/34 anonim ***** válasza:
77%
Nem fog megszűnni, mert a többség jól jár azzal, ha a fiúkba belenevelik ezeket a hazugságokat. A nők jól járnak, mert lesz sok csicskájuk, akiknek csak akkor tiszta a lelkiismeretük, ha elvárások nélkül kiszolgálják a nők minden kívánságát. A férfias férfiaknak jó így, mert az ilyen neveléssel kasztrált fiúk nem konkurencia számukra. A kasztrált fiúknak nem jó, de nagyon nehezen tudnak változtatni. Ahogy a vallásos nevelést kapott gyerekeknek bűntudatuk támad minden szexuális gondolattól, úgy a feminista nevelést kapott fiúknak bűntudata van az asszertivitás gondolatától. Mélyen beágyazták a lelkébe, hogy férfinak lenni bűncselekmény, mindenhez a nők engedélyére van szüksége. Ha rá is jön, hogy átverték, a reflexek maradnak.
2022. szept. 12. 09:43
 13/34 A kérdező kommentje:
11-es milyen kettős mércéről beszélsz? Én viszem a csajt, az én autómmal és én fizetem a randit. Majd ha ő visz el és meghív, akkor visszatartom a fingom. Addig ne beszélj itt nekem kettős mércéről.
2022. szept. 12. 10:34
 14/34 A kérdező kommentje:
12-es ez maximálisan igaz. Mennyi időbe telhet ezen változtatni?
2022. szept. 12. 10:35
 15/34 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem igenis kettős mérce, ha elvárod a másiktól, hogy ne undorodjon meg tőled, ha ilyen dolgokat csinálsz, míg te magad fordított esetben megundorodsz a másiktól. Értelemszerűen egy undirító személyt az ember nem kíván meg, ahogyan az undorító ételt sem szívesen eszed meg.

Ha arra vágysz, hogy valaki pénzért elvisleje minden hülyeségedet, akkor azt nem párkapcsolatnak, hanem eltartásnak/kurvázásnak hívják. :)

Értelemszerűen egy párkapcsolatban körülbelül azonosan vállal részt a közös kiadásokban mindkét fél. Ez alatt nem azt értem, hogy kifizetteted a benzinköltség felét a másikkal fillérre pontosan, hanem hogy a másik felajánlja, hogy mondjuk állja az éttermi számlát míg te a benzint fizeted.

Tovább megyek, ha hosszú ideje párkapcsoaltban vagyok és szeretem a másikat, akkor még olyasmire is hajlandó vagyok, hogy ha éppen én keresek többet akkor nagyobb részt vállaljak a közös költségekből. Én csapatban gondolkozom.

Lehet jönni lepontozni 50+ éve társat kereső incelekék. ;)

2022. szept. 12. 10:40
 16/34 anonim ***** válasza:
77%
Jah előzző vagyok. Hozzátenném még, hogy pl. nekem magától értetődő, h hirtelen megbetegedés esetén fizetem a párom orvosi számláit: mivel szeretem, ezért az ő egészsége épp annyira fontos számomra, mint a sajátom. Egy igazi csapatban elmosódik a határvonal az én ls a párom között, már lassan már nincs 'én' és 'ő' csak mi.
2022. szept. 12. 10:44
 17/34 A kérdező kommentje:
15 és 16 ebben teljesen igazad van. Viszont te párkapcsolatról beszélsz. Ott viszont már simán lehet fingani az autóban, max nevettek egyet rajta. A nő is finghat. (a szép lányok amúgy is illatosat finganak és szivárványt kakilnak) Amúgy meg nem engedném, h bármit fizessen a nő, ha én hívom randira. Ha belefut a fingba, akkor így járt, ha szerencséje van, akkor nem fingok be.
2022. szept. 12. 11:04
 18/34 anonim ***** válasza:

Ha szerencséd van, nem undorodik meg tőled ha befingasz. Ha nincs, akkor igen, és többet nem látod.

Vajon mennyire vagy oda meg vissza azért a nőért, aki kedvéért még ennyire sem vagy hajlandó visszafogni magad még a legelején sem?

Ha az én párom ennyire sem lett volna képes az elején a kedvemért, tuti nem lennénk együtt 4+ éve a közös jövőnket tervezgetve. (Tény, neki nem volt autója, és nem hurcibált engem, de valahogy így is jó volt, és kibírta anélkül, h befingott volna.)

Lehet én vagyok abnormális, de részemről nem magától értetődő, hogy ha van valami extra (autóval viszem el a másikat a randi helyszínére) akkor az feljogosít arra, hogy evárjam a mésiktól, hogy elvisleje a nem civilizált viselkedésemet. Szerintem nem is az a lényeg, hogy mennyit fizet egy férfi egy randiért (értelemszerűen annyit, amennyit a pénztárcája megenged) hanem magán a hozzáálláson. Részemről pl. sokkal értékesebb az, amikor a párom x évvel ezelőtt elvitt sétálni és időt, energiát nem kímélve előre megtervezte, merre menjünk majd, hol kellemes vagy esik útba fagyizó, mint az, h valaki előrántja a vastag pénztárcáját és kipengeti a benzin meg a kaviár árát miközben szó szerint fosik minden másra.

2022. szept. 12. 15:04
 19/34 A kérdező kommentje:
18as nem vagyok gazdag, keményen megdolgozok a pénzért. de a nőkre nem sajnálom. Egy úriember vagyok.
2022. szept. 12. 16:10
 20/34 anonim ***** válasza:
"egy úriember vagyok" <==> "nehogy már ne finghassak be a saját kocsimba csak azért mert van ott valami random ribi akinek elvileg udvarlok", "nehogymár azért kelljen visszafognom az öblös böffentéseket, mert éppen nem vagyok egyedül" hmm...
2022. szept. 12. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!