Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lehet ellenszenves a noi nemiszerv kinezete?
Szoval szemelyszerint engem a noi nemiszerv erosen ketelu. Az egyik, hogy van erekcion tole es keztetest erzek a kozosulesre mint minden normalis hetero ferfi.
Mindekozben taszit a latvanya es meg is remit.
29 vagyok, baratnom is volt evekig, mas nokkel is voltam. A noi mell, fenek nagyon vonzo szamomra. Imadom a noket, ahogy kineznek stb.
Nem vonzodom a ferfiakhoz.
Azt tudom, hogy koze lehet ahhoz, mikor eloszor meglattam anyam nemiszervet mikor kicsi voltam. Abbol az idoszakbol vannak kavargo gondolataim, hogy nyilvan neki mas van mint nekem.
Van valaki hasonlo helyzetben?
Igen, egy szexualpszichologus nem artana, tudom.;D
"vmi psziches oka lehet"
Azért túlzásokba nem kell esni. Nem tetszik, akkor nem tetszik és kész, ez még nem jelenti, hogy bajod van. Írtad más tetszik, foglalkozz azokkal... Amúgy meg told be minél több nőbe aztán hátha látsz egyet, ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!