Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi dobna sokat a szexen? Sokszor van szex minden pozba De kezd unalmasabb lenni Mi tudna rajta dobni Otletek? ( fiatalok vagyunk)
Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 12:06
1/17 anonim válasza:
Ne csináljátok.
Az nagyot dob rajta!
3/17 anonim válasza:
Már most gondotok van ezzel. Hű ha. Cölibátus, és apácazárda meglátogatása!
4/17 A kérdező kommentje:
Ertelmes…
2022. szept. 11. 12:14
5/17 anonim válasza:
Vegyétek fel, játszátok le. Live-oljatok, vagy egyikőtök szeme legyen bekötve.
Közös maszti, orgazmuskontroll. Esetleg hívjatok nézőket, vagy egy harmadik felet aki beszáll a buliba. Ezek jutnak így eszembe, de én egy konzervatívabb, kevésbé perverz fajta vagyok.
6/17 anonim válasza:
Nem megszokott helyen probaljatok ki :)
7/17 anonim válasza:
Az sokat dobna rajta, ha én dugnám a csajod
9/17 anonim válasza:
Ha leültök és egymás előtt megnyílva elkezdtek beszélgetni a titkos vágyaitokról, fantáziáitokról és ami abban mindkettőtöknek tetszik azt megcsináljátok. A távolból helyettetek senki sem tudja megmondani nektek mi jön be és mi nem.
10/17 anonim válasza:
Mondjuk a 9-es sem mond hülyeséget. 😅
De mi mások meg konkrét ötleteket adtunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!