Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kit zavar, ha barna a bugyi egy kicsit?
Nem az a lényeg hogy " titeket " zavar, hanem az konkrétan meg undorodott tőled az a bizonyos fickó.
De megérdemled mert az nem igaz hogy nem tudod kitörölni egy nedves törlővel és cserélnél bugyit előtte.
Gusztustalan hülye csaj vagy és én is kivágtalak volna a szaros bugyiddal együtt.
én szoktam magammal pót bugyit hordani biztos ami biztos (beozzadok, folyás, stb)
de a barna ügy nem kéne hogy megtörténjen, biztos minden rendben van ánusz tájékon?
Vagy azt is el tudom képzelni hogy gond van a záró izommal. Vagy egészségügyi,vagy szétb*ták.
De ha bármi gondod van ilyen téren,illene elsőnek tisztálkosni utána meg egymásnak esni!
Látjátok, mindig lepontoztok ha azt mondom az igényesség nem a borotvált vulvában rejlik, hanem a tisztán tartott altestben. A nedves törlőkendő meg annyit ér, mint halottnak a csók.
Én mindig megmosom magam kakkantás után (mert addig el sem indulok még nem fektettem kábelt), és olykor szex előtt is. Nekem soha nincs fasz/seggszagom. Erre büszke is vagyok, és a kifinomult szaglásomra is.
Megértem, hogy a kérdezőnek nincs lehetősége, es nagyon sajnálom is. Lenne javaslatom a számára.
Válaszolok a kérdésére is: igen lehetséges hogy emiatt kopott le. Lehet hogy a vaginád szaga sem volt csábogato, vagy ámblokk kiábrándító voltál az ágyban, esetleg pucéran. Nem tudom. Ezt csak ő mondhatná meg. De mivel nem volt benne annyi gerinc, eztán sem reménykednék benne.
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!